Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attitude Nature+ Allesreiniger Spray (800ml)

800ml
Adviesprijs € 4.49 € 4.06
10% korting

Productomschrijving

Allesreiniger Spray

Onze allesreiniger, gemaakt van plantaardige ingrediënten en mineralen, is een natuurlijk product om de oppervlakken in je huis te laten schitteren. De allesreiniger bevat geen schadelijke ingrediënten en is daarom EWG VERIFIED™. De allesreiniger is veilig voor kinderen, huisdieren en iedereen van wie je houdt!

Veelzijdige reiniger, geschikt voor diverse oppervlakken. Reinigt zonder strepen.

Spray en veeg. Het wordt aanbevolen om eerst op een onopvallende plaats te testen. Als je op zoek bent naar een zorgeloze oplossing, gebruik de allesreiniger van ATTITUDE. Je kan dit product gebruiken om je huis, auto, barbecue, kantoor, gym, yogamat, enz. schoon te maken.

<5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Bevat ook: Water, 1,3-propanediol, natriumcitraat, saponinen, terpineol (citrus), decanal (citrus), allylheptanoaat (zoet fruit).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
SKU
DN6418
EAN
626232401806
Inhoud
800ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95