Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attitude Nature+ Badkamerreiniger spray citrus zest (800ml)

800ml
Adviesprijs € 4.49 € 4.11
8% korting

Productomschrijving

Badkamerreiniger Spray, citrus zest

ATTITUDE’s Nature + Badkamerreiniger met citroenzeste werkt goed tegen kalkaanslag en verwijdert zeepaanslag en vuil op oppervlakken zoals tegels, douchegordijnen, wastafelbladen en toiletpotten. Deze effectieve natuurlijke formule met reinigende en antibacteriële ingrediënten zoals saponinen en extract van groene thee zal ervoor zorgen dat uw badkamer elke dag vlekkeloos schoon is en fris ruikt! Bovendien gebruikt het alleen plantaardige ingrediënten en mineralen en is het EWG VERIFIED™.

Formule gemaakt met saponinen, een natuurlijke reiniger.

Spray en spoel. Speciaal ontworpen om zeepaanslag en vuil te verwijderen van keramische tegels, badkuipen, vinyl gordijnen, douchedeuren en toiletpotten. Voor optimale effectiviteit, laat 5 tot 10 minuten inwerken. Het wordt aanbevolen om eerst op een onopvallende plaats te testen. Kan rechtstreeks op de voegen en badrand worden gespoten en door te schrobben wordt alle hardnekkige vuil van zeepaanslag, vuil, schimmel en meeldauw verwijderd.

<5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen. Bevat ook: Water, citroenzuur, 1,3-propanediol, xanthangom, saponinen, terpineol (citrus), decanal (citrus), allylheptanoaat (zoet fruit).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
SKU
DN6420
EAN
626232404807
EAN 2
626232404807
Inhoud
800ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95