Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attitude Nature+ Vloeibaar wasmiddel 35 beurten wild flowers (1050ml)

1050ml
Adviesprijs € 11.79 € 10.61
10% korting

Productomschrijving

Vloeibaar Wasmiddel, 35 beurten, wild flowers

Fleur je wasroutine op met ATTITUDE Nature +™ Wasmiddel - Wilde bloemen. Dit natuurlijke wasmiddel is ECOLOGO®-gecertificeerd, EWG VERIFIED™ en samengesteld op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten zoals groene thee extract. Het zal je kleding zuiver en fris ruiken dankzij de geavanceerde ontgeurende formule. Bovendien is het biologisch afbreekbaar en duurzaam, en bevat het geen irriterende enzymen - waardoor het perfect is voor je familie en het milieu.

Wasmiddel met natuurlijk en antioxiderend extract van groene thee, gemaakt van krachtige plantaardige of op planten gebaseerde oppervlakte-actieve stoffen. Samengesteld op basis van geavanceerde ontgeurende eigenschappen.

Zie tabel voor dosering. Voor hardnekkige vlekken, giet een kleine hoeveelheid rechtstreeks op de vlek en wrijf of laat weken voor het wassen. Controleer altijd de etiketten op speciale instructies. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.

5%-15% anionische oppervlakte-actieve stoffen (natrium coco-sulfaat), 5%-15% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (caprylyl glucoside, myristyl glucoside, lauryl glucoside). Bevat ook: Water, natriumchloride, natriumgluconaat, citroenzuur, glycerine, extract van camellia sinensis (groene thee) blad, hexylsalicylaat (bloemen), amylsalicylaat (bloemen).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
SKU
DN6424
EAN
626232420326
Inhoud
1050ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95