Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Bio-Oil

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Huidtype
Serie
9 artikelen

Bio Oil

Huidstriemen en littekens minder zichtbaar met Bio Oil

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er bij de producten van Bio Oil gebruik gemaakt van de kracht en werking van oliën. Ruim 30 jaar geleden, in 1987, heeft Bio Oil baanbrekend werk verricht door olie te gebruiken om littekens en huidstriemen minder zichtbaar te maken. Inmiddels is het merk dan ook toonaangevend in de behandeling van littekens en huidstriemen. In 2010 is er door Bio Oil een laboratorium opgericht om te onderzoeken hoe olie andere huidproblemen kan behandelen. Mede dankzij de onderzoeken van Bio Oil, heeft het merk in 2018 een op olie gebaseerde gel voor de droge huid geïntroduceerd; de Bio Oil Droge Huid Gel.

De Bio Oil Droge Huid Gel laat je huid weer stralen

De Bio Oil Huidverzorging zorgt voor optimale huidverzorging bij littekens, huidstriemen, pigmentvlekken, een verouderde huid en een uitgedroogde huid. Speciaal voor de droge huid is er de Bio Oil Droge Huid Gel. Traditionele droge huidproducten zoals crèmes, lotions en body butters worden voornamelijk gemaakt van water. Het meeste van dit water verdampt als het in contact komt met je huid. Het is vaak de oorzaak van het koude gevoel dat je voelt bij het aanbrengen van deze producten. De Bio Oil Droge Huid Gel is gemaakt van olie en voelt dus "warm" aan tijdens het aanbrengen.

Bio Oil online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor een ruime selectie Bio Oil producten. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen. Je kunt Bio Oil online bestellen bij ons en wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.