Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Biofreeze

Filteren
Prijs 1
Inhoud
2 artikelen

Biofreeze

Biofreeze ondersteunt je bij spierherstel na een sportblessure of vermoeidheid na een lange werk- of studie dag. In de producten zit natuurlijke menthol verwerkt die dit ondersteunt.

Biofreeze bij spierherstel

Last van een blessure? Dan is Biofreeze er om spierherstel te bevorderen. Door de natuurlijke menthol en verdamping van alcohol wordt de plek gekoeld. Dit stimuleert de doorbloeding die er voor zorgt dat je minder last ervaart! Toch is voorkomen beter dan genezen. Zorg daarom voor een goede warming-up. Maak dus voor elke training of wedstrijd je spieren goed warm! Vergeet ook niet dat een cooling down erg belangrijk is. Op deze manier krijgt je lichaam de kans om afvalstoffen goed af te voeren. Een lauwe douche of een massage dragen bij aan een goede cooling down. Is er toch een blessure ontstaan? Dan staat Biofreeze voor je klaar!

Biofreeze na vermoeidheid

Ook bij vermoeidheid na een intensieve werkdag of studiedag kun je de producten van Biofreeze gebruiken. Smeer de verkoelende gel op je huid en masseer het licht in. Zo heb je meteen lekker een moment van ontspanning! Soms heb je lange werkdagen waar je te lang in een dezelfde houding hebt gezeten. Dan komen deze verzachtende producten ook te pas!

Biofreeze Gel

Ken je de Biofreeze Gel al? Een koele gel zonder was, oliën, aloë of aardolie en het is ook nog eens dierproefvrij! Je voelt de werking al na enkele minuten en het houdt wel 3 uur aan. Kun je lastig bij de plek? Probeer dan de Biofreeze sprayflacon, ideaal om de lastige plekken te behandelen! De producten zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar met uitzondering van de spray, deze is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Biofreeze is een medisch hulpmiddel, lees dus voor gebruik de gebruiksaanwijzing!

Biofreeze bij KoopjesDrogisterij

Kun jij wel wat verzachtende ondersteuning gebruiken? Dan zijn de producten van Biofreeze iets voor jou! Ga je voor de gel, een roller of spray? Kies je product en krijg bij een bestelling boven €75 gratis verzendkosten!