Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

null

Blijf lekker in je vel met Valdispert Natural

Goed in je vel zitten en je fijn voelen, dat is iets wat makkelijker is gezegd dan gedaan. Waarschijnlijk herken jij dit ook. Je wil lekker in je vel zitten en doet er alles aan om dat zo te houden, maar er zijn momenten waarop het gewoon niet gaat. We weten allemaal dat goed in je vel zitten heel belangrijk is. Als je goed in je vel zit voel je je zelfverzekerder en ben je minder vatbaar. Daarnaast voelen dagelijkse verplichtingen opeens niet meer als verplichting en krijgt stress veel minder vat op je. Genoeg redenen om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel gaat zitten of lekker in je vel blijft zitten. Benieuwd wat je hieraan kunt doen en hoe je dit kunt aanpakken? Wij nemen je mee in een wereld met veel ups en weinig downs.

Drie belangrijke basis tips voor een goede balans

Om goed in je vel te blijven zitten of te komen is een goede balans super belangrijk. Er zijn drie tips die wij je kunnen geven, die jou zeker een klein handje gaan helpen.

Tip 1: Probeer je mindset te verleggen

Iedereen heeft last van slechte dagen en ook slechte dagen zijn nodig om goede dagen te ervaren. Niemands leven bestaat uit alleen maar bloemetjes en zon. Accepteer dus je slechte dagen. Wees op deze dagen een beetje extra lief voor jezelf en probeer je vooral niet te veel te verzetten tegen die slechte dag. Dit kost alleen maar energie en zorgt voor meer negatieve gedachtes. Wees niet te streng voor jezelf. Doordat je minder aan het malen bent zal je ook merken dat je beter kan slapen. Goed slapen is belangrijk want nachtrust is essentieel om goed in je vel te kunnen zitten. Je gaat merken dat je je dan al een stuk beter voelt.

Tip 2: De natuur is je grootste vriend

Hopelijk staat deze al op je zorg-voor-jezelf-lijstje, zo niet, zet hem er dan nu op. Veel in de buitenlucht en natuur zijn doet een mens altijd goed. Veel buitenlucht inademen zorgt er namelijk voor dat jij de afvalstoffen in je lichaam beter kunt afvoeren. Ook stimuleert veel buiten zijn de bloedsomloop, hierdoor worden stresshormonen beter en sneller afgevoerd. Twijfel dus niet en ga gewoon een stuk wandelen of fiets een rondje!

Naast dat de buitenlucht voordelen met zich meebrengt, heeft het bewegen ook zo zijn voordelen. Een half uurtje per dag is al genoeg, maar het kan zoveel verschil maken! Tijdens het bewegen maakt je lichaam endorfine aan. Deze zorgen ervoor dat jij je gelukkiger gaat voelen. Wacht niet langer en geef 30 minuutjes van die dagelijkse verplichtingen (die straks niet meer als verplichtingen voelen).

Tip 3: Socializen!

Vrienden hebben en maken is voor je gezondheid ongelofelijk belangrijk. In de oertijd moesten mensen ook samen jagen en leefden we in groepen om te overleven. Ja we weten het, dit klinkt nu helemaal niet meer relevant. Toch zijn er onderzoeken die uitwijzen dat tot op de dag van vandaag mensen met een groot sociaal netwerk zich onder andere meer ontspannen, zich beter verzorgen en veiliger voelen. Doe dus regelmatig iets leuks met je vrienden. Deel positieve dingen, maar ook negatieve dingen met ze. Zo zal je merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten.

Lekker in je vel met Valdispert

Hoe lekker je ook in je vel zit. Het is niet te voorkomen dat je in stresssituaties terecht komt of dat je een onrustig gevoel hebt. Hiervoor is Valdispert. Valdispert is al sinds 1924 natuurlijke rustgever. Alle producten van Valdispert zijn ontwikkeld op basis van valeriaanwortelextract. Wil je meer informatie over Valeriaan? In onze blog over valeriaan vertellen we je alles over deze kruidachtige plant. Nu verder met Valdispert. Valdispert heeft veel verschillende producten, maar wij lichten er vier voor je uit.

Een goede nachtrust met Valdispert

Zoals inmiddels bekend is, is een goede nachtrust essentieel. Alleen soms ben je zo onrustig dat je eerst twee uur (of langer ) in je bed ligt te draaien en na te denken voordat je dan eindelijk in slaap valt. Daar ging je nachtrust. Dan is Valdispert Natural Sleep jouw droompotje. Deze gummies helpen je op om op een natuurlijke manier te ontspannen*. Het kruid in deze gummie, citroenmelisse, helpt om sneller in slaap te vallen* en bevatten een unieke mix van:

 • Passiflora, helpt je lekker te slapen en ondersteunt je nachtrust*
 • Vitamine C, ondersteunt je weerstand maar is ook goed voor je energieniveau*
 • Echinacea, voor de ondersteuning van je immuunsysteem*

Er zitten geen kunstmatige geur-, kleur, en smaakstoffen in en zijn geschikt voor mensen die vegetarisch zijn. Ze zijn trouwens ook lactose en glutenvrij. Daarnaast smaken ze naar bes en kruiden en hoef je ze dus niet in te nemen met water. Klinkt super!

Daarnaast is er ook Valdispert Natural Night Time. Dit product zorgt ervoor dat jij tijdens een goede nachtrust helemaal oplaadt en erg fijn wakker wordt. Zo bruis je overdag van de energie. Valdispert Night Time gummies bevatten een unieke mix van kruiden en vitamine, namelijk van:

 • Passibloem, helpt je ontspannen*
 • Vitamine C, ondersteunt je weerstand, maar is ook goed voor je energieniveau*
 • Echinacea, voor de ondersteuning van je immuunsysteem*
 • Vlierbloesem extract en Griffonia extract (5-http), voor extra gezondheidsvoordelen*

Ook voor dit product geldt dat er geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen in zitten. Deze zijn ook lactose en glutenvrij en geschikt voor vegetariërs. Ze smaken naar zwarte bes en kruiden. Je hoeft ze dus niet met water in te nemen.

Valdispert voor ontspanning en focus

Deadlines halen, een belangrijke presentatie geven, of je goed moeten concentreren bij een moeilijk gesprek, iedereen zit weleens in zo'n situatie. Soms kan je wel even wat extra focus gebruiken. Dan helpt Valdispert Stress & Focus om rustig, geconcentreerd en helder te blijven op die momenten. Valdispert Stress & Focus gummies zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten een unieke mix van:

 • Rhodiola, helpt je rustig en gefocussed te blijven tijdens stressmomenten*
 • Vitamine B11, helpt je geconcentreerd en helder te blijven en draagt bij aan leerprestaties*
 • GABA, zit van nature in groenten zoals spinazie en broccoli

Dit product is ook nog eens vegan en smaakt naar frambozen en kruiden. Er zitten geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen in en het product is lactose en glutenvrij. Daarnaast is het product geschikt voor mensen die vegetarisch zijn.

Na een stressvol moment kan het natuurlijk nooit kwaad goed voor jezelf te zorgen en te relaxen. Valdispert Relax & Recharge, dat is heerlijk relaxen! Valdispert Relax & Recharge gummies zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten een unieke mix van:

 • Kamille, bekend en populair als ontspannen rustgever*
 • Vitamine B11, draagt bij tot extra energie bij vermoeidheid, helpt je om je fit te voelen en helpt dat je geconcentreerd en helder blijft*

In dit product zitten geen kunstmatige toevoegingen en is geschikt voor vegetariërs. Het product smaakt net zoals de Stress en Focus gummies naar frambozen en kruiden. Ook deze gummies kun je zonder water innemen en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Net zoals alle bovenstaande producten is dit product ook lactose en glutenvrij.

Het is wel duidelijk dat je zelf veel kan doen om lekker in je vel te zitten, maar Valdispert kan je ook een goed handje helpen. Kijk op onze voor alle producten van Valdispert want er zijn er nog meer!

Terug naar het overzicht