Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Valdispert

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Geschikt vanaf
23 artikelen

Valdispert

Lekker Slapen

Minder Onrust

Stressmomenten

Zuivere CBD

Overgang

Kids

Natuurlijke rustgever

Wel eens onrust overdag? Veel Nederlanders ondervinden dat wel eens. Valdispert biedt producten aan op basis van valeriaanwortelextract die rust en ontspannend gevoel geven. Valdispert natuurlijke rustgever sinds 1924.

Valdispert Natural Gummies

De Valdispert Natural Gummies zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten een unieke mix van een kruid, vitamine en GABA. Er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in en de gummies zijn bovendien lactose- en glutenvrij en vegan. Dankzij de unieke mix van het kruid Rhodiola, vitamine B11 en GABA kan Valdispert Stress & Focus je helpen rustig en gefocust te blijven tijdens stressmomenten. Als je wel wat ondersteuning bij een goede nachtrust kan gebruiken, dan biedt Valdispert Healthy Sleep misschien uitkomst. Het product bevat onder andere passiebloem en vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Valdispert Nacht

Valdispert nacht is in het leven geroepen voor het bevorderen van de nachtrust. Het product is gemaakt op basis van hop en valeriaanwortelextract. Nee, dat betekent niet dat je heel veel bier moet drinken om te gaan slapen. Dat kan wel, maar dan heb je alsnog zo'n 5.000 liter bier nodig om iets van de hop te voelen om goed op te slapen. En daar zit niemand op te wachten.

Valdispert Rust

Valdispert Rust is een voedingssupplement op basis van planten. Zorg zelf voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl: een supplement is een aanvulling, geen vervanging. Wél kan Valdispert rust je wat rustiger maken. Dit supplement bevat geen conserveermiddelen en ook geen geur- en smaakstoffen. Voor kinderen is er een aparte variant, namelijk de Valdispert Rust voor kids.

Valdispert online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Valdispert online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Valdispert aanbieding. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.