Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

null

Het verschil tussen Modifast Protein Shape en Modifast Intensive

Heb je toch dat extra zetje nodig om nog wat kilootjes kwijt te raken, maar lukt het je keer op keer niet? Hoe fijn zou het zijn om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden? We beginnen vaak met goede moed, maar merken al gauw dat wat we van plan waren niet goed vol te houden is. Met de producten van Modifast krijg je die motivatie die je zocht, doordat de producten niet alleen erg lekker zijn, maar ook nog eens eenvoudig in gebruik zijn. Meer weten over welke producten van Modifast je kunnen helpen om in shape te raken en te blijven? Lees dan gauw verder!

Wat is Modifast?

Maar wat is Modifast nou eigenlijk… dat gaan we je uitleggen. Je wilt natuurlijk wel weten wat je in je lichaam stopt en wat het met je doet. Modifast is al 40 jaar expert in verantwoord en effectief afslanken. De afslankmethodes zijn niet alleen onderbouwd, maar bieden ook hulp voor en na het afslanken. Modifast is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier gewicht wil verliezen. Modifast zorgt ervoor dat je het aantal calorieën per dag flink reduceert, maar tegelijkertijd wel al je benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Modifast wordt dan ook regelmatig geadviseerd door diëtisten en artsen.

Modifast Intensive

We willen je in deze blog graag vertellen wat het verschil is tussen de Modifast Protein Shape en Modifast Intensive. Net als Modifast Protein Shape is Modifast Intensive speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier manier gewicht wil verliezen. Het zijn lekkere- en voedzame maaltijdvervangers die helpen om je calorie inname te beperken. Het zijn shakes die een goede balans van eiwitten, koolhydraten en vetten bevatten . Daarnaast ondersteunt het je energieniveau en immuunsysteem. De shakes zijn makkelijk en snel te bereiden, dus iedereen kan het! In het proces doorloop je vier fases.

  • Fase A in de eerste twee weken: In deze fase vervang je al je maaltijden met de vier Modifast Intensive producten (milkshake, pudding of soep)
  • Fase B week drie: in deze fase stap je geleidelijk over op lichte en gezonde maatlijden. Overdag ga je voor drie Modifast Intensive producten
  • Face C week 4-5-6: Vanaf nu eet je twee lichte maaltijden en twee Modifast Intensive producten.
  • Fase D slotfase: Als het goed is ben je nu al flink afgeslankt. Je kunt nu weer voorzichtig wennen aan normale voeding is het belangrijk om te blijven opletten wat je eet en hoeveel calorieën je inneemt op een dag. Spreid kleine porties over de dag.

Modifast Protein Shape

De Protein Shape producten zijn lekkere, eiwitrijke producten die je helpen om in shape te raken en te blijven. Eiwitten zorgen voor behoud en groei van je spiermassa: onmisbaar voor een gezonde en actieve lifestyle. Deze producten variëren van een pudding tot een heerlijk chocoladereep. En bevatten allemaal rond de 100 calorieën per portie. Je kunt ze gebruiken als tussendoortje, onderdeel van je afslankprogramma en als toevoeging aan een eiwitrijke maaltijd voor of na het sporten. Met Protein Shape geef je je dagelijkse voeding een slimme eiwitboost. Als je wilt afslanken met deze producten kan je de Protein Shape 3,2,2-methode hanteren. Dat is een schema van drie verschillende fasen waarin je in de eerste fase drie dagen en de tweede fase, twee dagen gebruik maakt van de producten van Modifast Protein Shape. Ben je echt een sporter dan zijn de Protein Shape producten een ideale aanvullen aan je sportsessie, voor zowel voor- als na de tijd.

Is Modifast voor mij de oplossing?

Denk je na dit gelezen te hebben, dit ga ik proberen? Het is wel altijd belangrijk om in je achterhoofd te houden dat een afslankproces áltijd begint bij jezelf. Je moet zelf goed genoeg in je vel zitten om een periode succesvol te kunnen starten en af te ronden om af te vallen. De producten van Modifast helpen je een eind op weg en kunnen voor jou de oplossing zijn op weg naar jouw ideale gewicht. Het afronden van de schema's die je kunt volgend van Modifast is daarbij net zo belangrijk als het schema zelf. Behoud je gezonde levensstijl na het afvallen, ook al is het in het begin misschien lastig om je hierin te vinden. Raak in shape met Modifast Intensive en blijf in shape met Modifast Protein Shape!

Ben je overtuigd en klaar om te beginnen aan je nieuwe lifestyle? Start vandaag en shop Modifast Intensive of Protein Shape nu bij KoopjesDrogisterij.nl. Check ook het maaltijdplan van Modifast die je helpt bij het gebruik van de producten!