Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Ivy Bears haarvitamines, wat doet het met je haar?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de Ivy Bears. Het zijn kleine Gummy Bears met daarin vitamines die goed zijn voor je haar. Nu hoor ik je denken, Gummy Bears? Ja, zoals je ze kent van het bekende snoepmerk! Vitamines in de vorm van snoep die kunnen bijdragen aan een betere haargroei. De Ivy Bears zien er niet alleen uit als Gummy Bears, maar ze zijn ook nog eens net zo lekker als Gummy Bears. Daarom is het dus haast jammer dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid slechts op twee stuks ligt. Het liefste eet je natuurlijk het hele potje in een keer leeg, omdat ze zo lekker zijn! Ben je benieuwd welke vitamines er in de Ivy Bears zitten en waar deze vitamines nou zo goed voor zijn? Lees dan gauw verder!

Biotine voor een bevordering van de groei het haar

Misschien heb je geen enkel idee waar we het over hebben, maar we proberen het zo duidelijk mogelijk uit te leggen. We beginnen bij het eerste ingrediënt. Biotine wordt ook wel als vitamine H of vitamine B8 aangeduid. Het speelt een belangrijke rol bij de vet- en suikerstofwisseling en de productie van vetzuren. Wat zo belangrijk is voor je haar aan biotine is dat het zorgt voor de groei en herstelprocessen van het haar, maar ook van de huid, de nagels, de zenuwen en het beenmerg. Biotine draagt bij aan gezond haar. Biotine zorgt tot slot ook nog eens voor de betere opname van vitamine C uit de ingewanden. Over vitamine C strak meer!

Foliumzuur

Naast biotine, waarvan je nu weet wat dit met je lichaam doet bevatten de Ivy Bears ook foliumzuur. Foliumzuur is een onderdeel van de vitamine B-familie. Foliumzuur is essentieel voor de cel ontwikkeling en groei van weefsels. Hierdoor is het dus ook van belang bij gezonde haarzakjes en daarmee dus ook weer de haargroei. Bovendien zorgt het voor een betere bloedcirculatie, waardoor de voedingstoffen de hoofdhuid beter kunnen bereiken. Met de Ivy Bears verzorg je eigenlijk je haar van binnenuit. Met een shampoo of conditioner doe je dit natuurlijk via de buitenkant. Klinkt logisch, maar je moet het maar net even weten!

Vitamine C voor een gezonde haarvezel

De Ivy Bears bevatten ook vitamine C. Het is een krachtige antioxidant die de haarfollikels beschermt tegen schade waardoor ze efficiënter kunnen groeien. Vitamine C helpt je lichaam ook om de proteïne collageen aan te maken. Collageen is een essentieel bestandsdeel in onder andere je haar. In de blog over collageen lees je meer over de werking ervan en wat het met ons lichaam doet! Een aantal voedingsmiddelen die vol zitten met vitamine C, zijn sinaasappels, broccoli, aardbeien, kiwi's en rode paprika's. Je kunt jezelf natuurlijk volproppen met deze producten, maar de Ivy Bears hebben een hoge concentratie aan deze vitamine C waardoor je sneller de hoeveelheid bereikt die je nodig hebt.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

De Ivy Bears bevatten alles wat je nodig hebt voor een gezonde bos. Per dag twee Ivy Bears moet genoeg zijn en is ook de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van de Gummy Bears. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van de vitamines:

  • Biotine: 40 micrograp per dag
  • Foliumzuur: 300 microgram per dag
  • Vitamine C: 70 microgram

Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. De hoeveelheden zijn gebaseerd op een volwassen persoon. Het aantal Ivy Bears is daarop gebaseerd.

Goed voor je haar, goed voor je omgeving!

We weten nu wat de Ivy Bears zijn, wat erin zit en wat het met ons haar doet. Naast al de werkende bestandsdelen die hun werk doen voor jouw lange lokken is de manier waarop het gemaakt wordt natuurlijk net zo belangrijk. De Ivy Bears zijn bedacht, ontwikkeld en worden gemaakt in Duitsland. Naast dat de Ivy Bears 100% vegan zijn ze ook nog eens, glutenvrij, soja-vrij, dierproefvrij en heerlijk van smaak. Een feestje voor je haar, maar ook nog eens een feestje om ze op te eten!

Ben jij al overtuigd van de Ivy Bears? Altijd al gezonder haar willen hebben, maar nooit echt geweten hoe je dit moet aanpakken naar een goede shampoo en conditioner? Shop de Ivy Bears snel op KoopjesDrogisterij.nl!