Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Ongemakken bij je huisdier? Phytonics is de oplossing!

Ben je op zoek naar producten voor je paard, hond of kat? Voor je dier wil je natuurlijk het aller-aller-aller beste! Wist je bijvoorbeeld dat paarden gek kunnen worden van alle ongemakken in de zomer? Natuurlijk bescherm je je paard waar je kunt, maar het kan zijn dat je paard bijvoorbeeld last heeft van een muggenbeet.

Of heeft je kat vaak ontstekingen in de bek? Voor katten is dit vaak een steeds terugkerend probleem. Een bange hond die bij elke knal onder de tafel kruipt is uiteraard ook niet fijn. Gelukkig is er Phytonics! Wil je meer weten over Phytonics en wat de producten kunnen betekenen voor jouw dier (paard, hond, kat)? Lees dan gauw verder!

Wat is Phytonics?

Heb je wel eens van Phytonics gehoord? De producten van Phytonics zijn ontwikkeld na jarenlange veterinaire ervaring. De laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van gezondheid bij dieren worden dan ook zorgvuldig gevolgd. Wist je bijvoorbeeld dat jarenlange veterinaire ervaring wordt gecombineerd met kennis van Westerse en Chinese geneeskunde?

Bij Phytonics gaat het erom dat er veilige en eerlijke producten ontwikkeld worden voor de diergeneeskunde. Wat maakt Phytonics dan bijzonder? Nou, dit: zuivere kwaliteit grondstoffen, een unieke samenstelling, langdurig in de praktijk getest met uitstekende resultaten, 100% natuurlijk, geen chemische geur-, kleur-, of smaakstoffen en geen vulstoffen. Kortom, het puurste product voor jouw beste vriend(in)!

Waarvoor worden de producten van Phytonics gebruikt?

De producten van Phytonics kunnen worden ingezet voor je paard, hond of kat. Mara voor welke bedoelingen dan? We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Bij vermoeide en gevoelige spieren
  • Een normale en regelmatige cyclus
  • Voor ontspanning en rust
  • Hoeven
  • Littekens op de huid
  • Wondjes
  • Vieze ogen
  • Voor de weerstand
  • Voor de afvoer van afvalstoffen
  • De spijsvertering

Goed, je weet nu waar de producten van Phytonics aan kunnen bijdragen.

Deze producten zijn er nu voor je paard!

De Phytonics producten zijn geschikt voor het recreatiepaard, maar ook zeker voor de sportpaarden die moeten presteren. Fijn, he? Er worden namelijk steeds hogere eisen gesteld aan de bewegingen van paarden. Het zijn atleten die optimaal moeten presteren. Dat kan natuurlijk alleen als ze fit en gezond zijn.

Phytonics zorgt voor goede bouwstoffen en verzorgingsproducten die jouw paard ondersteunen! Kan jouw paard wel wat meer spierkracht en spiermassa gebruiken? Denk dan aan Phytonics Muscle Support Paard en Pony. Het bevordert onder andere de spierstofwisseling. Dit product is ter ondersteuning voor jonge paarden die net begonnen zijn met training, maar ook voor het herstel.

Het kan ook zijn dat je paard spanning ervaart. Heeft jouw paard daar last van? Ga dan voor Phytonics Magnesium Citrate. Bij spanning is de magnesiumbehoefte verhoogd. Magnesium zorgt voor de spieren. Zowel bij gevoelige als bij vermoeide spieren! Ideaal voor je paard, toch? En wacht dacht je van Phytonics Joint Compositum? Speciaal voor het behoud van soepele gewrichten. Er zijn natuurlijk nog meer producten!

Wat heeft Phytonics nog meer te bieden voor paarden?

Paarden worden dagelijks blootgesteld aan afvalstoffen. Phytonics Bladder Compositum is goed voor de blaas. Bovendien verhoogt het de weerstand in de blaas! Een goede spijsvertering is ook voor elk dier van belang.

Wist je dat een paard van nature een echte graseter is? De spijsvertering van het paard is hierop aangepast met een kleine maag en een goed ontwikkelde blinde en dikke darm. Toch kunnen er klachten ontstaan. Phytonics Clear Intestine Paard en Pony is bijvoorbeeld geschikt voor een goede darmwerking en ontlasting.

Of kan je paard wel wat ondersteuning gebruiken bij de suikerstofwisseling? Ga dan voor Phytonics Gluco Balance Paard en Pony! Waar is dit product goed voor? Nou, voor: een gezond gewicht, een goede functie van de darmen en voor gezonde hoeven en een gezonde staart en manen.

Phytonics: een divers assortiment voor je hond of kat

Heb je een hond of kat? Phytonics heeft ook verzorgingsproducten voor je trouwe viervoeter! De honden heerlijk rennend in het bos en de katten klimmend in de boom. Het is belangrijk dat je dier soepel kan bewegen. Phytonics helpt jouw dier graag soepel door het leven! Zo hebben wij Phytonics Backspray voor een soepele rug. Voor zowel de spieren en wervels van de nek en rug. Nu gaat je dier weer lekker soepel bewegen.

Of zoek je producten voor de luchtwegen en weerstand? In periodes van spanning is het van belang om aandacht te schenken aan de weestand van je hond of kat. Misschien kan je dier wel wat extra’s gebruiken? Voor vitaliteit, energie en weerstand is de Phytonics Immu Bust zeker aan te raden! Ook de Phytonics Multivit Hond En Kat is een goede keus. Dit product is ter extra aanvulling op de voeding. Bovendien heeft het een gunstige invloed op de gezondheid en het uithoudingsvermogen van je hond of kat.

Heeft jouw kat gezonde nieren?

Wist je dat een blaasontsteking bij katten regelmatig voorkomt? Bijna 70% van de katten krijgt te maken met een blaasontsteking. Je kat gaat vaker naar de bak, is klagend aan het miauwen of plast naast de bak. Erg belangrijk dat je dier gezonde nieren heeft! Is dit wat jouw dier nodig heeft? Check dan Phytonics Kidney Compositie. Dit product ondersteunt de nierfunctie en draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen. Wist je bijvoorbeeld ook dat Kidney Comp kan worden gebruikt bij angstige honden? Super fijn toch!

Wat vind jij nu van het merk Phytonics? Je weet nu meer over het merk Phytonics en waar de producten goed voor zijn. Phytonics biedt een divers assortiment aan paarden, honden en katten. Is dit waar jij naar opzoek bent? Shop dan snel en voordelig op KoopjesDrogisterij.nl!