Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Onzekerheden bij kinderen zijn erg vervelend! Hoe ga je ermee om?

Heb je het gevoel dat je kind onzeker of verdrietig is? Dat wil je als ouder niet. Omgaan met onzekerheden kan erg lastig zijn. Daar heb je zelf vast ook wel eens last van gehad, toch? Dat is meer dan normaal. Bijvoorbeeld wanneer je voor het eerst iets gaat doen, voel je je in het begin vaak een beetje onzeker. Maar hier wil jij je kind natuurlijk graag mee helpen. Wil je hier meer over weten? Lees dan gauw verder!

Waar komt onzekerheid vandaan?

Iedereen voelt zich wel eens onzeker. Bij onzekerheid vraag jij je af of je dingen wel goed doet. Je gaat piekeren en bent gespannen. Het kan vervelende gevolgen met zich meebrengen, zoals je niet meer vrij voelen om te doen wat belangrijk of nodig is. Maar waar komt de onzekerheid vandaan? Het ene kind heeft hier meer last van dan het andere kind. Het ene kind wordt geboren met meer aanleg om zelfvertrouwen te ontwikkelen dan het andere kind. Ervaringen die je kind opdoet spelen ook een grote rol. Kinderen die van nature meer aan zichzelf twijfelen, hebben meer positieve feedback nodig. Wij geven je graag tips!

Tips tegen onzekerheden bij je kind!

Onzekerheid komt veel voor bij kinderen. Een beetje is niet erg, maar als je kind er last van heeft is het belangrijk om hier goed mee om te gaan. Kinderen zijn volop in ontwikkeling en leren elke dag nieuw dingen. Niet geheel onlogisch dat daar onzekerheid bij komt kijken. Wij zetten een aantal tips voor jou op een rijtje:

  • Geef liefde en waardering
  • Toon begrip voor de gevoelens
  • Reageer op het gedrag
  • Geef zelfvertrouwen
  • Pas op met kritiek, maar wel realistisch zijn
  • Individuele aandacht
  • Sporten
  • Geef complimenten
  • Wees een positief voorbeeld

Lemon Pharma troostertjes raden wij aan!

Heb je er wel eens van gehoord? Troostertjes zijn speciaal voor kinderen met verdriet of onzekerheden. De uitgekozen extracten zijn geschikt voor kinderen bij kleine onzekerheden in het dagelijks leven. Het zijn Lemon Pharma Bach bloesem pastilles met zoetstoffen in de smaak framboos. Wil jij dat je kind zich goed voelt? Dan adviseren wij Lemon Pharma Troostertjes. De pastilles komen uit Acaciasap. Wat is Acaciasap? Ook wel Arabische Gom. Het is natuurlijk en afkomstig van planten. Bovendien zit er geen dierlijke gelatine in en is het vegan. Wat Lemon Pharma Bach bloesem is vertellen we je nu!

Wat nou als je je als ouder soms onzeker voelt?

Wij vertellen je graag wat Lemon Pharma Bach bloesem is.* Wist je dat deze bloesems de eigenschap hebben om negatieve emoties om te zetten in positieve? Bloesemextracten die zorgen voor innerlijke vrede, zelfvertrouwen, voor wijze visie en voor durf en moed. De bloesems zijn vloeibare plantextracten die erg positief werken op emoties. Welke emoties zijn dit? Nou, bijvoorbeeld deze: gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens.

Nu de naam Lemon Pharma Bach bloesem. Waar komt de naam eigenlijk vandaan? Edward Bach heeft de bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij ontdekte 38 verschillende bloesems die inwerken op een bepaalde emotie. Je weet nu dat er pastilles zijn, maar er zijn ook sprays. De Lemon Pharma Sprays raden wij ook zeker aan. Wij hebben sprays voor zowel de dag als de nacht. De sprays hebben een iets andere werking dan de pastilles. Maar wat dan? De sprays voor de dag en nacht zijn speciaal voor innerlijke vrede, sterkte, rust, om te ontspannen en om helder te denken. Zijn er bijwerkingen? Nee, gelukkig niet. De Lemon Pharma Bach bloesem is 100% veilig en onschadelijk.

Goed, je weet wat onzekerheid is en waar het vandaan komt. Verder hebben wij jou tips gegeven bij onzekerheden van je kind, welk product wij aanraden en wat Lemon Pharma Bach bloesem is. Je hebt een duidelijk beeld van troostertjes. Nu wil je dit graag voor je kind in huis hebben, toch? Sla snel je slag bij Koopjesdrogisterij!

Disclaimer Koopjesdrogisterij: De beschreven emotionele werking van Bach bloesemremedies is theoretisch en anekdotisch. Er is geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.