Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Bulldog

Filteren
Prijs 1
Inhoud
4 artikelen

Bulldog

Hoe het allemaal begon

Het idee voor Bulldog ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy merkte dat er geen huidverzorging bestond speciaal voor mannen die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. Na twee jaar uitgebreid productonderzoek, -ontwerp en -ontwikkeling maakte Bulldog zijn debuut bij een toonaangevende Britse retailer. Speciaal door mannen, voor mannen dus!

Het beste uit de natuur

De natuur heeft genoeg ingrediënten om een fantastische skincare lijn neer te zetten. Dat dachten ze bij Bulldog ook! Ze combineren natuurlijke ingrediënten met synthetische ingrediënten. Het resultaat: superproducten voor een betaalbare prijs! Ook streeft Bulldog er naar om eerlijk, integer en zorgzaam te handelen. Alle producten zijn dierproefvrij. Ook zijn alle producten vrij van parabenen, SLS, kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen en ingrediënten van dierlijke oorsprong. Ook geschikt dus voor veganisten en vegetariërs!

Skincare speciaal voor mannen

Bulldog heeft niet alleen skincare, maar alles waar het mannelijk lichaam om vraagt. Zo tref je in het assortiment van Bulldog Aftershave, maar ook heuze Bulldog baardolie. Gevoelige huid? Ga dan voor de Bulldog sensitive aftershave.

Bulldog Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Bulldog zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Bulldog producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!