Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Garnier

Stralend de zon in met Garnier! De zomer staat voor de deur, tijd om de juiste voorbereidingen te treffen zodat je straks optimaal kunt genieten van elke zonnestraal! Scrub de huid voorzichtig om dode huidcellen te verwijderen, op deze manier kun je langer genieten van je zongebruinde huid!

Met de Skinactive Pure Charcoal gezichtsreiniger neem je de juiste maatregelen om de huid voor te bereiden op de zomer! Je kunt de reiniger ook gebruiken als masker of reiniger, ideaal voor mee op vakantie dus!

Zorgeloos genieten van de zon doe je Garnier Ambre Solaire zonnemelk met SPF20. Niet alleen beschermt de lotion je huid tegen de schadelijke zonnestralen, het hydrateert en houdt je huid ook zacht tijdens het zonnen! De lotion is verrijkt met vitamine C om de natuurlijke weerstand van de huid te ondersteunen.

Na een lange dag op het strand is het tijd voor een verkoelende douche, niet alleen je huid maar ook je haren hebben veel te voorduren in de zomer, vergeet daarom niet om ook je haar goed te verzorgen. Gebruik Garnier Loving Blends om je haar tot in de puntjes te verzorgen, je haar voelt niet alleen zachter maar het wordt ook sterker en is gemakkelijk in model te brengen!

Tip

Breng een half uur voordat je de zon in gaat de lotion aan op de huid en gezicht! Op deze manier is de lotion goed in de huid getrokken voordat je de zon in gaat! Enjoy.

Bekijk het gehele assortiment