Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Tip:

Natuurlijk hoef je niet met zo'n suf heuptasje te fietsen of te rennen. Koop een shirt met zakjes op je rug en hupsakee, altijd een gelletje of sportreep bij de hand.

Isostar

Honger gekregen na die intensieve hardloopsessie? Isostar heeft verschillende high protein snacks in het assortiment die niet alleen zorgen voor een gevulde maag, maar ook bijdragen aan een spoedig herstel. Dit komt door het hoge percentage proteïne (25%) wat in de smartbar verwerkt zit. Dankzij het handige to go formaat overal mee naartoe te nemen!

Isostar is echt expert in sportvoeding en begrijpt de behoeften van sporters van ieder niveau om hen zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens training en herstel. En dat merk je. Isostarproducten kun je gebruiken voor het sporten, tijdens het sporten en na het sporten. Je hebt typische endurance en high energy producten voor de duursporters en hydratatie voor tijdens het sporten en voor tijdens warm weer. Ben je spieren aan het kweken? Gebruik dan de High Protein producten van Isostar!

Sportse!

Bekijk het gehele assortiment