Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Tip

Breng een half uur voordat je de zon in gaat de zonnecrème royaal aan op het lichaam en gezicht. De zon is op haar sterkt tussen 12 en 15 uur. Vermijd op dat tijdstip direct zonlicht.

De hele familie met de juiste bescherming in de zon!

Ultrasun wil maar één ding en dat is dat jij zorgeloos kan genieten van de zon. En niet alleen jij, maar ook je moeder met huidpigmentatie, je dochter met de extra gevoelige huid, je zoon die aan extreme sporten in de buitenlucht doet en je baby die de eerste zonnestralen leert kennen.
Elk gezinslid heeft een andere behoefte. Ultrasun begrijpt dat als geen ander! Precies daarom heeft Ultrasun producten ontwikkeld die speciaal gemaakt zijn voor mensen met een gevoelige huid of een huid die extra aandacht nodig heeft. De zonbescherming bevat UVA- en UVB-filters die zorgen voor optimale bescherming. En hou jij van een mooie glimmende “glow” op je huid? Kies dan voor de Glimmer crème. Deze zonnecrème bevat gouden glitters en laat dit op subtiele wijze achter op je lichaam. Dit zorgt voor een prachtig effect tijdens het zonnen! Wij beloven dat je er niet uit zult zien alsof je naar de Toppers gaat.