Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Tip

Zon verantwoord! Smeer je minimaal een half uur voordat je de zon in gaat royaal in. Laat de lotion goed intrekken. De zon is tussen 12.00 en 15.00 op haar sterkst, Vermijd op dat tijdstip direct zonlicht en trek je kinderen zonbeschermende kleding aan.

Super producten van Vision

Ga goed beschermd de zon in met de zonbescherming van Vision! Onlangs nog als beste getest door de Consumentenbond. En wanneer de zon schijnt, wil je daar zorgeloos van kunnen genieten. Bepaal goed welk huidtype je hebt en welke zonbescherming daar het beste bij past!

De uitgebreide collectie zonbescherming van Vision zorgt ervoor dat er altijd een lotion bij zit die goed aansluit bij de behoeftes van je huid. De lotions zijn parfum- en parabenenvrij en bevatten de speciaal ontwikkelde Lyphazome technologie. Hierdoor blijft je huid langdurig beschermd tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Ook wanneer je graag in het water mag ronddobberen kun je door Vision zorgeloos blijven genieten. De producten zijn namelijk zeer waterbestendig en daarom de ideale basis van een perfecte zonvakantie! Let op als het bewolkt is of als je in de schaduw zit of ligt. De sterke Uv-stralen weten je gewoon te vinden. Smeer je dus altijd in ook wanneer de zon niet fel schijnt!

Bekijk het gehele assortiment