Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Care For Women Menospray (50ml)

50ml
Adviesprijs € 26.75 € 21.93
18% korting

Productomschrijving

Women’s Menospray is een speciale mondspray die direct effectief is op het moment dat opvliegers en nachtelijke transpiratie optreden. De Women’s Menospray dient gebruikt te worden als aanvulling op bijvoorbeeld de Women’s Menopause Forte, Women’s Menopause of andere behandelingen.


Tijdens de overgang neemt de productie van het hormoon oestrogeen af. Oestrogeen beïnvloedt veel functies van je lichaam (denk bijvoorbeeld aan het hart, bloedvaten, botten en het hoofd). Daarom is het vaak even wennen voor het lichaam om zich aan te passen aan deze nieuwe situatie. Dit ingrijpende veranderingsproces beïnvloedt ook de temperatuurregeling in het lichaam. Simpel gezegd raakt de thermostaat door de wisselende oestrogeentoevoer in de war.


De Women’s Menospray is een uitgebalanceerde formule die door de verneveling in de mond, direct door het mondslijmvlies wordt opgenomen. De Salie en Dong Quai in deze spray kunnen helpen om opvliegers en warmte opwellingen te onderdrukken en het lichaam extra te ondersteunen. De vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen.


Aanbevolen dosering : Naar behoefte 3 verstuivingen in de mond, maximaal viermaal daags. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

Samenstelling
Dong Quai (wortelstok) (Angelica sinensis (rhizoom)) 25%
Vrouwenmantel (kruid) (Alchemilla vulgaris (herba)) 25%
Salie (blad) (Salvia officinalis (folium)) 25%
Stinkende ballote (kruid) (Ballota nigra (herba)) 25%
Vitamine B6 (Pyridoxine hydrochloride) 0,46 mg 33% (van referentie inname)

Hulpstoffen : Maltitol Alcohol Water

Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
SKU
866516
EAN
08717154030709
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95