Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Care For Women

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Doelgroep
Type
21 artikelen

Care For Women

Supplementen voor vrouwen

Zoals de naam al doet vermoeden staan de behoeften van vrouwen centraal bij Care For Women. Het lichaam van een vrouw werkt anders dan het lichaam van een man. Bij vrouwen moet er altijd rekening gehouden worden met een complex hormoonstelsel dat tijdens verschillende levensfasen een grote invloed op je leven heeft. Wanneer je hormonen niet goed of anders dan normaal functioneren, is het goed mogelijk dat je hier problemen van ondervindt. Tijdens de pubertijd, overgang of een zwangerschap vinden er behoorlijk wat veranderingen plaats in je hormoonstelsel. De producten van Care For Women kunnen jou tijdens deze periodes ondersteunen.

Care For Women, ook bij opvliegers

Women's Menopause Forte is een krachtige formule die helpt bij matige tot hevige overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, en stemmingswisselingen. Je kunt Women's Menopause Forte tijdens de hele overgang blijven gebruiken zodat je kunt blijven genieten van de leuke dingen in het leven! De Care For Women Menospray is een uitgebalanceerde formule die door de verneveling in de mond, direct door het mondslijmvlies wordt opgenomen. De Salie en Dong Quai in deze spray kunnen helpen om opvliegers en warmte opwellingen te onderdrukken en het lichaam extra te ondersteunen. De vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen.

Care For Women online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Care For Women online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Care For Women aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.