Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Care For Women Womens omega (60ca)

60ca
Adviesprijs € 17.95 € 15.46
14% korting

Productomschrijving

Women’s Omega is een speciaal samengestelde formule en heeft een gunstig effect op lichaam en geest.

Als vrouw kun je soms iets extra’s gebruiken dat je hart- en bloedvaten ondersteunt, helpt bij wisselende stemmingen, je weerstand ondersteunt en een positief effect heeft op de huid. Ook spieren worden soepel gehouden door de Women’s Omega.

Women’s Omega heeft daarmee een gezonde invloed op heel het lichaam. De werkstoffen in visolie zijn de essentiële vetzuren EPA en DHA. DHA en EPA dragen bij aan een goede werking van het hart en de hersenen.

DHA en EPA zijn onderdeel van de bekende Omega-3 vetzuren, dit zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. We noemen Omega-3 vetzuren essentieel omdat je lichaam deze stoffen nodig heeft, maar ze niet zelf kan aanmaken.

Aanbevolen dosering : 1 tot 3 capsules per dag. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

300 mg180 mg120 mg4 mg 33%
Samenstelling
Visolie (vis)
EPA
DHA
Vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat)

Hulpstoffen :
Visolie (vis)
Vitamine E
Gelatine (capsule)

Allergenen : visolie (vis)

Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
SKU
815477
EAN
08717154030914
Inhoud
60ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95