Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Care For Women Vitamine D forte (60ca)

60ca
Adviesprijs € 14.95 € 13.26
11% korting

Productomschrijving

Veel vrouwen blijke een tekort aan vitamine D te hebben. Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom niet alleen belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden, maar speelt ook een belangrijke rol bij het hebben van een goede weerstand. Vitamine D helpt ook bij het behoud van soepele spieren.


Doordat vitamine D helpt bij het behoud van sterke botten, beperkt vitamine D het risico op botontkalking.


Dosering en toedieningsvorm (vloeibaar) hebben een belangrijke rol gespeeld bij de keuze van samenstelling voor dit product. Hoger gedoseerd, maar wel verantwoord. Vitamine D wordt het best opgenomen in het lichaam in een vloeibare vorm, vandaar deze capsule.


Aanbevolen dosering : 1 gelcapsule bij een vetrijke maaltijd. Innemen met water. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.


Samenstelling
Sojaboon olie
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 25 mcg 250%

Hulpstoffen : Gelatine (capsule)


Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
SKU
856868
EAN
08717154031003
Inhoud
60ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95