Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Dampo 2-in-1 Inhaler (2ml)

2ml
Adviesprijs € 4.99 € 3.87
22% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

2 in 1 Inhaler

Dampo 2 in 1 Inhaler

Dampo 2-in-1 inhaler geeft verlichting op de luchtwegen om vrijer te ademen.

De 2-in-1 bestaat uit een neusinhaler en inhalatiedruppels. De druppels zijn geschikt voor zowel een stoombadje als in een zakdoek.

De Dampo 2-in-1 inhaler is handig en makkelijk om mee te nemen.

Ingredienten
Eucalyptus olie, menthol, kamfer, pepermunt olie, antioxidant (tocoferol)

Gebruik
Inhaler:
Verwijder de dop voor gebruik. Houd de stick dichtbij de neus of in het neusgat en inhaleer diep door de neus. Na gebruik uiteinde schoonmaken en dop terugplaatsen.

Druppels:
Draai het bovenste gedeelte van de inhaler van de druppelaar.

Stoombad:
Druppel een kleine hoeveelheid in een kom heet, niet kokend water. Leg een handdoek over het hoofd en over de kom. Houd de ogen dicht en adem gedurende 5 tot 10 minuten de vrijkomende dampen zo diep mogelijk door de neus in.

Distributeur
Imgroma BV
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Dampo 2-in-1 inhaler geeft verlichting op de luchtwegen om vrijer te ademen. De 2-in-1 bestaat uit een neusinhaler en inhalatiedruppels. De druppels zijn geschikt voor zowel een stoombadje als in een zakdoek. De Dampo 2-in-1 inhaler is handig en makkelijk om mee te nemen.

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing neusinhaler: Verwijder de dop voor gebruik. Houd de stick dichtbij de neus of in het neusgat en inhaleer diep door de neus. Na gebruik uiteinde schoonmaken en dop terugplaatsen. Gebruiksaanwijzing inhalatiedruppels: Draai het bovenste gedeelte van de inhaler van de druppelaar. Stoombad: Druppel een kleine hoeveelheid in een kom heet, niet kokend water. Leg een handdoek over het hoofd en over de kom. Houd de ogen dicht en adem gedurende 5 tot 10 minuten de vrijkomende dampen zo diep mogelijk door de neus in. In een zakdoek: een kleine hoeveelheid op een zakdoek druppelen. Deze voor de neus of mond houden, waardoor de vrijgekomen olie ingeademd kan worden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Raadpleeg arts bij gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Overige informatie over dit product

Merk
Dampo
SKU
933215
EAN
8713304953263
Inhoud
2ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95