Skip to content

Dampo

Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

Dampo. Dat lucht op!

In de afgelopen 100 jaar is met uiterste zorg gewerkt aan een volledig assortiment van inhalatie-, hoest- en keelproducten. Allemaal van hetzelfde vertrouwde Dampo merk. Zowel voor jou, als voor je kind. Daarom Dampo.

Inhalatie

Ademen is zó vanzelfsprekend voor ons. Wanneer je last hebt van je luchtwegen dan valt het opeens op hoe vanzelfsprekend dit eigenlijk is. 24 uur per dag, zeven dagen in de week gebruiken we onze keel en luchtwegen. Elke minuut ademen we gemiddeld 12-18 keer in en uit via de luchtwegen. Dat is veel! Niet voor niets dat het zo belangrijk is om lekker vrij te ademen. Toch last van de luchtwegen? Kijk dan eens bij de Dampo Inhalatiecapsules. De capsules bevatten speciaal geselecteerde kruiden en etherische oliën (zoals menthol en eucalyptusolie). Wil je ermee stomen? Het kan allemaal! In dat geval los je de capsules op in heet water. Niet zo van de capsules? Gebruik dan de Dampo 2-in-1 inhaler. Dit bestaat uit een neusinhaler en inhalatiedruppels. De druppels zijn geschikt voor zowel een stoombadje als in een zakdoek.

Hoest

Hoesten komt vaak voor, met name tijdens verkoudheid. Maar hoesten kan ook komen door bijvoorbeeld griep, een verminderde weerstand of slecht geventileerde/rokerige ruimtes. Hoesten ontstaat omdat je luchtwegen bepaalde stoffen die irritatie opwekken naar buiten proberen te werken. Dit gebeurt dan in een reflexmatige beweging: je luchtpijp signaleert een ongewenste indringer en probeert deze zo snel mogelijk naar buiten te krijgen. Helaas kan hoesten soms lang aanhouden. Heel irritant! Voor kinderen bestaat er een kindersiroop, namelijk Dampo Kids Alle Hoest. Dampo Kids Alle Hoest bevat natuurlijke planten extracten die verlichting geven en een verzachtend effect hebben bij zowel droge als vastzittende hoest. De natuurlijke plantenextracten hebben een hydraterende en verzachtende werking op de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen. Hierdoor wordt irritatie van het slijmvlies en de keel bij droge hoest verlicht. Ligt je kind voornamelijk 's nachts te hoesten? Gebruik dan de Dampo Kids Alle Hoest Nacht. Voor volwassenen kun je Dampo Alle Hoest + Weerstand gebruiken. Zo geef je je weerstand ook nog een goede boost!

Keel

Een zere keel of keelpijn wordt meestal veroorzaakt door een ontsteking van de keel. Bij keelpijn voelt de keel dik en rauw aan en voel je pijn bij het slikken. Eten en drinken kan soms ook lastig zijn bij een zere keel. De klieren in de hals zijn opgezet en extra gevoelig. Op dat moment is een Dampo Keelpastille enorm aangenaam voor je keel. Natuurlijk kan je ook last van je keel krijgen door het vele hoesten. Gebruik dan de Dampo Alle Hoest en Keelpijn voor een verlichtend effect.

Dampo Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Dampo zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Dampo producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!