Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Daro

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Geschikt vanaf
13 artikelen

Daro

Bijna ieder gezin krijgt er jaarlijks mee te maken: een kriebel hoest, droge hoest of welke hoest danook. Als het gaat om het verlichten van deze hoest, kun je vertrouwen op Daro. Daro biedt kwalitatieve, effectieve no-nonsense producten om uw gezondheid te ondersteunen. Het Daro assortiment is breed en biedt een scala aan geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, voedingssupplementen, en cosmetica artikelen die jou en je hele gezin kunnen helpen.

De producten van Daro voor alle soorten hoest

Het assortiment van Daro kent producten voor het verlichten van welke hoest dan ook. De volgende producten zijn uitermate geschikt voor het verzachten van hoesten:

  • Daro Thijm Siropen, de Originele Daro Thijm Siropen met het extract van de thijmplant zijn al jaren een vertrouwd middel ter verzachting van uw keel.
  • Daro hoestproducten, Daro biedt no-nonsense hoest producten ter verlichting van je hoestklachten.

Last van verkoudheid? Daro heeft hier de perfecte producten voor!

Naast keelpijn of hoesten kun je natuurlijk ook te maken krijgen met verkoudheid. Ook hiervoor kun je bij Daro terecht met de volgende producten:

  • Daro Fysiologische Zoutoplossing, de zoutoplossing reinigt en spoelt de neus, neusholte en ogen van je kind.
  • Daro Oogdruppels, de oogdruppels bieden verlichting bij droge, vermoeide en geïrriteerde ogen.

Geneesmiddelen van Daro

Naast producten voor wanneer je ziek bent heeft Daro ook geneesmiddelen die jou kunnen helpen bij wondjes of als je pijn hebt. Er is voor elk kwaaltje wel iets te vinden:

  • Daro Zalven, Daro biedt een vertrouwd en gevarieerd assortiment aan kwalitatieve zalven.
  • Daro Pijnstillers, de pijnstillers van Daro worden snel opgenomen door het lichaam en zijn eenvoudig in te nemen.

Daro online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Daro online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Daro aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.