Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Deoleen

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
Huidtype
Serie
13 artikelen

Deoleen - Voorkomen is beter dan camoufleren

Deoleen heeft een breed scala aan anti-transpirant, welke overmatige transpiratie voorkomt. Het bevat 0% parfum, waardoor het de transpiratiegeur niet camoufleert met een sterke parfumgeur, maar het zweetprobleem bij de bron aanpakt. Zeg maar doei tegen je onzekerheden!

Hè bah, jij zweet!

Zweten is vervelend maar het is nou eenmaal wel de natuur. Iedereen zweet. En wie zegt van niet, die liegt. Sommige mensen zweten overmatig, waar je eigenlijk heel weinig aan kan doen. Een goede hygiëne helpt al heel veel: elke dag wassen en schone kleren aantrekken. Draag daarnaast luchtige, niet te strakke kleding die bij voorkeur gemaakt is van een natuurlijke stof zoals katoen en linnen. De formule van Deoleen is meer dan 30 jaar doorontwikkeld en geperfectioneerd. Daarmee is Deoleen dé hypo-allergene en compleet geurloze deo.

Deoleen to the rescue

Als je overmatig zweet of je zweet ruikt niet al te best, maak dan kennis met Deoleen! Deoleen is een anti-transpirant. Dit houdt in dat Deoleen transpiratievocht op natuurlijke wijze vermindert. Dit zonder het vochtbalans van het lichaam te verstoren. Het reguleert het transpireren. Deoleen is een held, geloof ons nou maar. Het is met een moeilijk woord antibacteriologisch. Dit houdt in dat de deodorant de slechte bacteriën doden. Hierdoor krijgen nare geurtjes niet eens een kans! #Score! Er is geen parfum nodig om eventuele andere geurtjes te maskeren. Zweet je echt heel, heel maar dan ook heel veel? Check dan even de Deoleen Behandelspray.

Waarom is Deoleen zo goed voor jou?

Oke, je wilt nu vast ook wel weten wáárom Deoleen nou zo'n held is. Deoleen bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De ingrediënten die erin zitten zijn uitgezocht op mildheid. Dit maakt de kans op allergische reacties namelijk ook heel klein. Heb jij een gevoelige huid? Pak dan de Deoleen Spray Regular. Vaak horen we dat een spray alsnog 'te hard' is voor de huid. Geen probleem, dan pak je de Deoleen Roller Regular. Ook geen fan van rollers? Dan maakt Deoleen je het leven makkelijk, want ze hebben zelf een Deoleen Creme Regular, wat gewoon in een tube zit. Deoleen kun je dan ook hypoallergeen noemen: de kans is zeer klein dat er allergische reacties op je huid ontstaan.

Deoleen Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Deoleen zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Deoleen producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!