Skip to content

Dilmah

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Kleur
1 artikelen

Dilmah

Sinds 1988 produceert het familiebedrijf Dilmah Ceylonthee van de hoogste kwaliteit. Uitsluitend de knop en de bovenste twee theeblaadjes worden geoogst, en direct na de pluk worden deze al in Sri Lanka (het voormalige Ceylon) verwerkt en verpakt in unieke foliezakjes. Alle stappen van het productieproces verlopen duurzaam en ethisch. Zo krijgen werknemers een eerlijk salaris, zijn de werkomstandigheden goed en wordt het milieu zo min mogelijk belast. Naast de classic varianten zijn er vele nieuwe varianten zoals rooibos en vruchtenthee.

Duurzaamheid en armoedebestrijding

Dilmah (vernoemd naar de zonen van de oprichter, Dilhan en Malik) heeft de volledige productieketen in eigen hand, van de cultivatie van de planten tot de pluk en van de theeselectie tot de verpakking. Jaarlijks worden vanuit Merrill J. Fernando's MJF Foundation meer dan 100 projecten uitgevoerd, met programma's op het gebied van huisvesting en onderwijs. Vanuit Dilmah Conservation lopen er projecten die de biodiversiteit beschermen, ecosystemen herstellen, inheemse gemeenschappen versterken en een natuurlijke manier van leven bevorderen.

Dilmah online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Dilmah of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij Koopjes Drogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment Dilmah producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.