Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Dove Pompzeep verzorgende handzeep (250ml)

250ml
Adviesprijs € 3.89 € 1.86
52% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

  • Dove Deeply Nourishing Handzeep voor zachte en soepele handen na het wassen
  • Handzeep wast effectief vuil en bacteriën weg
  • Verzorgt je handen 24 uur lang en is verrijkt met +5 Moisturiser Blend
  • In handige zeepdispenser en met effectieve antibacteriële reinigingsformule
  • De formule van de hydraterende handzeep is voor 99% biologisch afbreekbaar
  • De Deeply Nourishing Handzeep met zeeppomp is geschikt voor dagelijks gebruik


  • We wassen tegenwoordig allemaal onze handen meer dan eerst. Hierdoor is het belangrijker dan ooit om onze handen goed te verzorgen, vooral als ze droog of trekkerig aanvoelen. Wist je dat je met een goede handwasbeurt het wassen van je handen kunt omzetten in een kans om je huid te verzorgen? Daarom hebben we Dove Deeply Nourishing Verzorgende Handzeep ontwikkeld. Om je dagelijkse ritueel van handen wassen te veranderen in een schoonheidsmomentje voor je huid.


    Als je droge handen krijgt van al dat wassen met zeep, is de Dove Deeply Nourishing Verzorgende Handzeep met zeeppomp iets voor jou. De effectieve antibacteriële reinigingsformule is verrijkt met 1/4 hydraterende crème om je handen te voeden, zodat ze na elk gebruik direct zacht, glad en beschermd zijn. Je handen blijven tot 24 uur verzorgd dankzij de +5 Moisturiser Blend. Deze vloeibare handzeep combineert alle voedende verzorging van Dove met een delicate, frisse geur om je dag een vleugje verwennerij te geven. Met een 99% biologisch afbreekbare formule is deze vochtinbrengende handzeep niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de planeet, zodat je een verschil kunt maken met je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Hydratatie is de sleutel tot een mooie, gezonde huid die de hele dag straalt. De handzeep met 1/4 hydraterende crème droogt je huid niet uit, zoals normale zeep dat doet. Het heerlijke, romige schuim voedt en verzorgt de handen al tijdens het wassen. Dove Deeply Nourishing komt in een handige en hygiënische zeepdispenser met zeeppomp.


    Ingredienten : Aqua Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Parfum Citric Acid, Lauric Acid, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Brassica Campestris Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycol Stearate, PPG-6, Cellulose, Cellulose Gum, Tetrasodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


    Hoe te gebruiken: maak je handen goed nat. Neem wat vloeibare zeep uit het pompje. Wrijf de Dove Verzorgende Handzeep goed over je handen, maak er een rijk schuim van en zorg dat de boven- en onderkant bedekt zijn met zeep. Spoel het vervolgens af. Het resultaat: schone handen met een zachte, gevoede en gezond uitziende huid. Let op: contact met ogen vermijden. Als de handzeep in contact is gekomen met de ogen, goed uitspoelen met water.


    Overige informatie over dit product

    Merk
    Dove
    SKU
    695047
    EAN
    4000388177000
    EAN 2
    4250081520799
    EAN 3
    5054484099451
    Inhoud
    250ml

    Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

    Stel een vraag over dit product

    Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

    Bezorgkosten voor dit product

    Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
    Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
    België, besteding tot € 74,95 € 5,95
    België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
    Duitsland € 5,95