Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Glutamine

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Type
35 artikelen

Wat is glutamine?

Glutamine is een aminozuur dat van nature in ons lichaam wordt geproduceerd en ook voorkomt in verschillende voedingsmiddelen. Het behoort tot de categorie niet-essentiële aminozuren, wat betekent dat het lichaam het zelf kan aanmaken. Glutamine speelt een belangrijke rol bij diverse functies in het lichaam, zoals het ondersteunen van het immuunsysteem en de spijsvertering. Het zou kunnen helpen bij het behouden van gezonde darmen en het verminderen van darmklachten. Glutamine supplementen, zoals maagtabletten of diarreeremmers, zouden kunnen helpen om deze voordelen te ervaren.

Functies & Voordelen van Glutamine

Glutamine heeft verschillende functies en mogelijke voordelen voor het lichaam. Het kan een rol spelen bij de ondersteuning van neurale functie, darmgezondheid, immuunsysteem en het behoud van spiermassa. Glutamine zou kunnen helpen om de gezonde werking van onze darmen te bevorderen en eventuele darmklachten te verminderen. Als je op zoek bent naar producten met glutamine, dan zou Glutazyme of andere supplementen mogelijk kunnen helpen om deze voordelen te ervaren. Bij Koopjesdrogisterij.nl hebben we alles voor aambeien, inclusief producten die glutamine zouden kunnen bevatten om verlichting te bieden.

Supplementen met Glutamine

Als je op zoek bent naar supplementen met glutamine, dan zijn er verschillende producten beschikbaar die mogelijk kunnen helpen. Denk hierbij aan poeders of capsules met L-glutamine. Bij Koopjesdrogisterij.nl hebben we een breed assortiment aan supplementen voor maag en darmen, waaronder producten met glutamine. Merken zoals Vitakruid, Mattisson Healthstyle, Vitals, Orthica en Now bieden producten aan die glutamine zouden kunnen bevatten. Of je nu op zoek bent naar een laxeermiddel of andere ondersteuning voor maag en darmen, wij hebben alles wat je nodig zou kunnen hebben om jouw gezondheid te ondersteunen.

Spijsverteringsgezondheid

Een gezonde spijsvertering is essentieel voor ons algehele welzijn. Het kan bijdragen aan een betere opname van voedingsstoffen en het voorkomen van eventuele spijsverteringsproblemen, zoals een opgeblazen gevoel, gasvorming, constipatie en brandend maagzuur. Bij Koopjesdrogisterij.nl hebben we een breed assortiment aan producten die mogelijk zouden kunnen helpen om de spijsverteringsgezondheid te ondersteunen. Denk hierbij aan supplementen met vitamines en mineralen die specifiek gericht zijn op de spijsvertering. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over welke producten geschikt zouden kunnen zijn voor jouw individuele behoeften. Neem eens een kijkje in ons assortiment en investeer in jouw spijsverteringsgezondheid!