Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Glycerona

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Smaak
Type
9 artikelen

Glycerona Handcrème

Glycerona is hét merk als het gaat om de verzorging van je handen. De handcrèmes van Glycerona beschermen jouw handen actief tegen uitdroging. De Glycerona Handcrème classic maakt je handen dankzij de toegevoegde Glycerine en Lanoline voelbaar zachter en gladder. De toevoeging van Provitamine B5 zorgt voor optimale hydratatie van je handen. Zijn jouw handen beschadigd of ruw? Dan is de Glycerona Handcrème active+ misschien wel de oplossing! De unieke formule zorgt voor een zijdezacht laagje over de huid, waardoor deze langdurig wordt beschermd tegen vrieskou, water en agressieve (schoonmaak)middelen. Ben jij een echte klusser met werkhanden? Probeer dan eens de Glycerona Werkhanden crème. De parfumvrije handcrème helpt direct en langdurig om ruwe, extreem droge en gebarsten handen te herstellen en te beschermen. De crème laat een vettend beschermlaagje achter en helpt effectief bij het verzorgen van kloofjes en het verbeteren van het vochtgehalte van je huid.

Glycerona Handgel

De handgels van Glycerona zijn anders dan anderen! De Glycerona Aloë Vera Handgel is bijvoorbeeld de eerste reinigende handgel die is ontwikkeld op basis van Aloë Vera en Provitamine B5. Deze combinatie zorgt voor een optimale verzorging van je handen. De handgel heeft een heerlijke geur en blijft niet kleven aan je handen. Ben jij een echte fan van kokosproducten? Dan ga je de Glycerona Handgel 3 in 1 kokos geweldig vinden! De gel reinigt en verzorgt je handen optimaal in combinatie met een heerlijke kokosgeur.

Glycerona online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Glycerona online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Glycerona aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.