Skip to content

Grahams

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
2 artikelen

Grahams is hét redmiddel voor een kriebelende huid!

Grahams producten bij Koopjesdrogisterij

Eczeem zorgt meestal voor een rode, jeukende en gevoelige huid. Het komt van jong tot oud voor. En best vaak ook. Erg vervelend. Je wil zo graag geholpen worden of in elk geval verlichting van de jeuk ervaren! Dat snappen wij en dat snapt Grahams nog beter. In het assortiment van Grahams zitten verschillende producten die zorgen voor verlichting van de jeuk en eczeem. De zalf is op basis van natuurlijke ingrediënten en versnelt het herstelproces van de huid. Deze crème kun je over het gehele lichaam gebruiken en is ook geschikt voor kinderen en baby's. De Eczeemcrème is ook zeer goed te gebruiken in combinatie met de olie, dit kan op het lichaam worden aangebracht of door middel van een scheutje in bad.

Grahams, goed voor de huid!

Zoek je een milde en natuurlijke gezichtsreiniger die reinigt én de huid zuivert? De 100% natuurlijke ingrediënten helpen oneffenheden te verminderen. Grahams Face Wash reinigt poriën en werkt kalmerend voor de huid. Je huid voelt fris en gehydrateerd! Bij irritatie van de huid kun je gebruik maken van Grahams badolie. Deze badolie voedt de huid en helpt deze te herstellen. Een scheutje is voldoende om heerlijk te ontspannen en de olie haar werk te laten doen. Bij ernstige irritatie van de huid is de badolie ook geschikt om rechtstreeks aan te brengen op de huid, zonder het af te spoelen. De huid voelt daarna zacht en glad aan!

Grahams helpt bij een geïrriteerde huid

Wanneer je last hebt van een gevoelige jeukerige hoofdhuid kun je de shampoo & conditioner van Graham proberen! De shampoo en conditioner werken verlichtend én verzachtend voor de droge, jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. Heb je geen last van een jeukende hoofdhuid maar wel last van eczeem? Ook dan is het raadzaam om deze shampoo en conditioner combinatie te gebruiken. Deze producten zijn hypoallergeen waardoor de kans op allergische reacties laag is.

Grahams bij KoopjesDrogisterij

Je shopt het assortiment van Grahams super voordelig bij Koopjesdrogisterij. Na het bestelproces ontvang je het product al snel in huis waardoor je direct aan de slag kan Grahams. En we weten van de trouwe gebruikersgroep van Grahams dat het absoluut het proberen waard is.