Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Hanoju

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Type
209 artikelen

Hanoju

Het familiebedrijf HANOJU werd in 2003 in Nederland opgericht en inmiddels heeft het sinds 2012 een eigen capsule- en tabletproductie. Door hun eigen supplementen en producten te produceren is er garantie dat ze absoluut zuiver zijn. Het bedrijf kreeg zijn naam van zijn eerste product: ''Hawaiian Noni Juice''.

Hanoju's motto is: ''Het dichtst bij de natuur''. Op dit moment zijn 70% van alle Hanoju-producten gecertificeerd met biologisch kwaliteit. De gebruikte grondstoffen zijn door Hanoju zorgvuldig geselecteerd en verwerkt met liefde tot gezonde, natuurlijke producten.

Hanoju's assortiment

Met 325 artikelen heeft Hanoju een gigantisch assortiment van Hanoi tot Jupiter. De artikelen variëren van kruiden, vitamines en aminozuren tot superfood. Enkele van hun producten zijn:

  • Hanoju Chia Zaden
  • Hanoju Bio Goji Premium Sap
  • Hanoju Spirulina

Hanoju Chia Zaden

Hanoju Chia Zaad is ideaal voor in de salade of muesli. Chia zaad is rijk aan omega 3 vetzuren, eiwitten en vezels. Omega 3 vetzuren dragen o.a. aan bij de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je lichaam heeft eiwitten nodig om naast spieren te repareren en op te bouwen het ook nodig om andere cellen te onderhouden. De vezels in Chia zaad nemen vocht op. Hierdoor krijg je een vol gevoel na je maaltijd. Naast dat je een vol gevoel krijgt hebben vezels een gunstige werking op je stoelgang. Naast Hanoju Chia Zaad is er ook een biologische variant, Hanoju Bio Chia Zaad, dat verbouwd is zonder gebruik van pesticiden.

Hanoju Bio Goji Premium Sap

Hanoju Bio Goji Premium Sap bestaat uit 100% puur goji-sap, gewonnen uit goji bessen. De goji bessen zijn biologisch geteeld. Goji komt oorspronkelijk voor in Azië. Hier worden de bessen gebruikt als een goed smakend elixer met vele natuurlijke voordelen, omdat de bessen o.a. rijk zijn aan antioxidanten en vitamines B1, B2, B5, E en C bevatten. Naast al deze voedingstoffen is Hanoju Bio Goji Premium Sap lactose-, GGO-, soja-, gluten- en gelatinevrij en bevat het geen noten.

Hanoju Spirulina

Spirulina is een spiraalvormige algje dat rijk is aan vitaminen, essentiële aminozuren en eiwitten. Per 100 gram Spirulina zit er maar liefs 63 gram eiwit in! Daarnaast bevat spirulina alle essentiële aminozuren. Hanoju heeft spirulina in (BIO) pil- en poedervorm. De pilvom is ideaal om door de dag in te nemen en de poedervorm is goed te mixen met o.a. yoghurt, kwark en smoothies.

Hanoju producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Hanoju bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij hebben 325 artikelen van Hanoju in ons assortiment! Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Hanoju of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.