Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

null

Het belang van Vitamine B & D

Ongeveer de helft van alle Nederlanders slikt weleens supplementen, deze supplementen worden bijvoorbeeld geslikt ter ondersteuning van een goede weerstand of om vermoeidheid tegen te gaan. Een van de meest populaire supplementen is Vitamine D, waarom? In Nederland krijgen we ondanks een topzomer niet voldoende zonlicht te zien. We vertellen je er graag iets meer over!

Vitamine B

Kun je deze dagen wel wat extra energie gebruiken? Voel je je vaak moe, futloos of energieloos? Of al het bovenstaande, dat kan natuurlijk ook nog! Erg vervelend. Belangrijk is om eerst naar de huisarts te gaan met deze klachten.

Wil je liever een supplement proberen dat vermoeidheid tegengaat? Dan kan een Vitamine B12 supplement hieraan bijdragen. Vitamine B12 draagt onder andere bij aan een goede werking van het zenuwstelsel, ook is Vitamine B12 nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Ook niet onbelangrijk!

Vitamine B12 zit voornamelijk in melkproducten, vlees en vleeswaren maar ook in vis en eieren. Veganisten of vegetariër? Probeer dan onze supplementen speciaal voor veganisten.

Vitamine D

Je lichaam schreeuwt om vitamine D! Dit is namelijk nodig om calcium uit voeding ín het lichaam op te nemen, ook is het belangrijk voor de groei en behoud van stevige botten en tanden. Vitamine D speelt daarnaast ook een rol bij een goede werking van je spieren én je immuunsysteem.

Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D, helaas krijgen we hier in Nederland niet voldoende van te zien en daarom kan het raadzaam zijn om voedingssupplementen te slikken óf om de juiste voeding binnen te krijgen! Vitamine D zit vooral in vette vis, vlees en eieren. Werk je veel binnen? Dan kan het verstandig zijn om vitamine D te slikken ter ondersteuning van een goede gezondheid.

Vitamine D-supplementen shop je voordelig bij KoopjesDrogisterij! Je kunt deze supplementen kopen in de vorm van capsules, tabletten of in druppels. Klik hier voor een overzicht van al onze vitamine D supplementen!

Shop al je supplementen voordelig & snel bij KoopjesDrogisterij.nl! En ben jij nou een echte supplementen fan? Laat het dan aan ons weten via info@koopjesdrogisterij.nl of sociale media, dat vinden wij super leuk om te horen!