Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

HG X mierenpoeder (75g)

75g
Adviesprijs € 14.19 € 10.30
27% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Gevaarlijk voor het aquatisch milieu | Giftig voor in het water levende organismen.

Productomschrijving

De HGX mierenpoeder is een zeer effectief strooipoeder tegen mieren voor buitenshuis. Het werkt al binnen 1 uur en bestrijdt het gehele nest, waardoor mieren niet snel meer terugkomen. De HGX mierenpoeder werk zeer snel. Doordat mieren het mee terugnemen naar het nest, doet het ook daar zijn werk. Strooi de aangegeven dosering mierenpoeder in de nestingangen en in de naden en kieren waar de mieren lopen. Het poeder doet daarna het werk.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Het HGX mierenpoeder heeft een contact werking waardoor mieren, wanneer zij ermee in aanraking komen, snel doodgaan. Ook nemen mieren het middel mee naar de kolonie waardoor het gehele mierennest uitsterft. Eerste dode mieren worden aangetroffen binnen een uur. Het hele nest is binnen een paar dagen uitgeroeid.

Overige informatie over dit product

Merk
Hg
SKU
904326
EAN
8711577216382
Inhoud
75g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95