Skip to content

Huismerk

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
3411 artikelen

Huismerk

Huismerk mondmaskers

Mondmaskers, ze bestaan in allerlei varianten. Van medisch tot niet-medisch, van blauw tot roze en van groot tot klein. Welk type mondmasker of gelaatsscherm je ook zoekt, je vindt het op de huismerkpagina van KoopjesDrogisterij!

Het ruime assortiment

De huismerk mondmaskers sluiten goed aan op jouw wensen. Voor de kleintjes zijn er speciale Huismerk Mondkapjes Voor Kids. Deze doos bevat 50 niet-medische mondmaskers met een leuk patroon. De Huismerk Stoffen Mondmaskers zijn zeer comfortabel en bovendien gemakkelijk uit te wassen. De ffp2 mondmaskers kunnen jou bij correct gebruik beschermen tegen het inademen van micro-organismen en stoffen zoals druppels en fijne stofdeeltjes. Voor een goede bescherming bestaat dit masker dan ook uit maar liefst vijf lagen. De binnenste laag is huidvriendelijk waardoor het mondmasker comfortabel te dragen is. Als je op zoek bent naar een alternatief of een aanvulling op het dragen van een mondmasker, dan biedt het Huismerk Gelaatsscherm voor jou misschien uitkomst.

Huismerk producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De huismerk producten kun je zeer eenvoudig bij ons bestellen voor een sympathieke prijs. Laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de producten van het huismerk of een van de andere merken die aangeboden worden door KoopjesDrogisterij. Na het bestelproces ontvang je het product al snel in huis. En bestellingen vanaf 75 euro worden ook nog eens gratis verzonden! Waar wacht je nog op?!