Skip to content

Jacare

Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

Jacare huidverzorging voor de gevoelige en droge huid

Jacare besteedt veel zorg en aandacht aan de ontwikkeling van haar producten waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Erg belangrijk natuurlijk, zeker voor je huid! Jacare heeft meerdere verzorgingsproducten waaronder een verzorgingslijn met 7 crèmes voor de droge en/of gevoelige huid. Dankzij de verzachtende, hydraterende en voedende werking van de crèmes doe jij je huid echt een plezier!

Anti-insect zonder deet

Met de anti-insectproducten van Jacare reken jij op tijd af met insecten en verzorg je steken en beten. De Jacare Anti-insect spray met 0% deet is een veilig en effectief product om te voorkomen dat je gestoken wordt door een mug of gebeten wordt door een teek. Als je te laat bent met het voorkomen van een steek of beet, dan is er de Jacare Na de prik steek & beet gel. Deze gel is geschikt voor de verzorging van je huid bij insectenbeten. Oja, de gel is ook geschikt voor verzorging bij kwallenbeten en na contact met brandnetels. Handig, toch?!

Desinfectie handgels van Jacare

Met de Jacare Hygiënische handgel zorg jij voor hygiënisch schone handen zonder gebruik te maken van water of zeep. De handgel droogt snel en is niet kleverig. Zo krijgen je handen een schoon en fris gevoel. Ook voor een heerlijk ruikende cleansing gel zit je goed bij Jacare! Wat dacht je bijvoorbeeld van handgel met de frisse geur van bamboo of lavendel?

Jacare online bestellen

Bij KoopjesDrogisterij kan je Jacare online bestellen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.