Skip to content

Lactona

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Serie
4 artikelen

Tanden en kiezen Lactona, elke dag!

Hoe het begon

In 1933 brengt een tandarts in de Verenigde Staten een tandpasta onder de naam Lactona op de markt. Het duurt nog 21 jaar voordat de eerste Lactona multi-tufted tandenborstels worden geproduceerd. In 1969 was een Lactona tandenborstel zelfs de eerste tandenborstel op de maan (Apollo 11). In 1972 worden de eerste Lactona tandenborstels op de Nederlandse markt verkocht. Tien jaar later wordt de hele productie van tandenborstels vanuit de Verenigde Staten naar Nederland verplaatst. Aanvankelijk werden in de Lactona fabriek in Bergen op Zoom alleen tandenborstels geproduceerd, maar naar mate de aandacht en voorlichting voor mondverzorging groeit, neemt ook de belangstelling voor andere mondverzorgingsproducten toe. Lactona ontwikkelt en produceert inmiddels een compleet pakket mondverzorgingsproducten.

Tanden poetsen met Lactona

Een goede mondverzorger, ja jij, zorgt voor gezonde tanden, kiezen en tandvlees. Tandenpoetsen vormt hiervoor de basis. Als je goed tandenpoetst verwijder je plak langs de tandvleesrand. Daarmee voorkom je problemen als tandplak, tandsteen en ontstoken tandvlees. Goed tandenpoetsen begint met een goede tandenborstel. Lactona heeft voor iedere mond een geschikte tandenborstel.

De iQ+ Serie van Lactona

De iQ+ serie is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. De haren van de borstels van deze serie zijn zo afgerond en gepolijst dat je tanden en kiezen optimaal verzorgd worden. Door de extra lange steel en het extra borsteltje op de achterkant kan ook direct orthodontische apparatuur gereinigd worden. Voor deze serie biedt KoopjesDrogisterij de Lactona Tandenborstel iQ+ Soft in het geel aan, de Lactona Tandenborstel iQ+ Soft in het blauw aan en de Lactona Tandenborstel iQ+ Medium aan.

De M-serie van Lactona

De Lactona M-serie tandenborstels hebben een lange steel en een brede duimgreep waardoor je makkelijk in de hand liggen tijdens het poetsen. Zo bieden we de Lactona Tandenborstel M40 Medium duo aan, 2 tandenborstels met een medium harde borstelkop. Liever één tandenborstel? Ga dan voor de Lactona Tandenborstel M40 Medium single. Gevoelig tandvlees of gevoelige tanden? Dan heb je een zachte borstel nodig. In dat geval kunnen we de Lactona Tandenborstel M39 Soft aanraden, die iets zachter is dan de andere twee uit deze serie.

De Orthodontic serie van Lactona

De orthodontic tandenborstel van Lactona is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een beugel. Door de V-vormige inkeping in het midden van de borstel kom je overal gemakkelijk bij. De smalle kop zorgt voor extra goede bereikbaarheid.

Reistandenborstel

Ook op reis, of gewoon onderweg, moet je je tanden goed verzorgen. Natuurlijk wil je dan het liefst je vertrouwde tandenborstel gebruiken, maar die moet wel hygiënisch kunnen worden opgeborgen en compact zijn om mee te nemen. Lactona heeft daarvoor de reistandenborstel ontwikkeld, die zowel voor volwassenen als kinderen geschikt is. De zachte borstel heeft 4 rijen met borstels van dezelfde kwaliteit als je gewend bent van de overige Lactona tandenborstels. Daarnaast is de steel, tevens opberghuls, voorzien van ventilatiegaatjes.

Gebit reinigen met Easyclean

Voor grotere ruimtes tussen je tanden en kiezen is het gebruik van ragers meestal beter dan het gebruik van floss of tandenstokers. Lactona Easyclean ragers hebben een extra lang borstelgedeelte voor een optimale reiniging. De ragers zijn herbruikbaar en beschikbaar in diverse maten. Vraag voor de juiste maat advies bij uw mondhygiënist of tandarts. Alle Lactona ragers zijn te gebruiken om te reinigen tussen tanden, kiezen, kronen, bruggen, implantaten en orthodontische apparatuur.

Gebit reinigen met Easydent

Lactona Easydent ragers kunnen, door hun conische borstelgedeelte, gebruikt worden bij zowel tanden met veel tussenruimte als de tanden met minder tussenruimte. Hierdoor hoef je dus maar 1 soort rager te hebben.

Gebit reinigen met Easygrip

Lactona Easygrip ragers hebben een handige grip zodat je de rager gemakkelijk kunt vasthouden. Ook hebben de ragers een dop zodat je de rager kunt opbergen na gebruik. Voor de moeilijke hoekjes kun je de houder vastmaken voor een extra lange grip.

Lactona tandenborstels- en stokers Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Lactona zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Lactona producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!