Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Lovechock

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Smaak
Geur
23 artikelen

Lovechock chocolade

null

Lovechock: vegan chocolade

Wist je dat Lovechock chocolade maakt die een duurzame bijdrage levert aan het welzijn van mens en planeet? Lovechock biedt jou rauwe, biologische chocolade. De producten zijn geheel vegan en vrij van geraffineerde suiker, soja, gluten en palmolie. Daarnaast wordt de milieuvriendelijke verpakking gemaakt van duurzame, recyclebare materialen. Klinkt super, toch? Nou, geloof ons: dat is het ook! Kortom: het is niet alleen lekker, maar ook gezond en goed voor de natuur. Dus wil je genieten van chocolade zonder schuldgevoel? Dan moet je zeker bij Lovechock zijn!

Rauwe chocolade

Wat is nou rauwe chocolade? De rauwe chocolade laat je ervaren hoe echte cacao smaakt. Je proeft direct verschil met ‘normale’ chocolade. Lovechock gebruikt voor deze pure en rauwe chocolade ervaring namelijk de hoogste kwaliteit cacao uit Ecuador en Peru. Deze cacaobonen hebben een natuurlijke zoete en fruitige smaak. Bovendien worden de cacaobonen zo min mogelijk bewerkt. Hierdoor blijven de voedingsstoffen en unieke smaak aanwezig.

Pure Goodness!

Lovechock heeft van alles in de aanbieding voor jou. Van tabletten tot aan reepjes. Lekkere chocolade waarbij je de keus hebt uit verschillende smaken. Wat dacht je van Golden White Hazelnut Acerola? Deze reep is 100% biologisch en geschikt voor een veganistisch dieet, want de chocolade is geheel vegan. Bovendien melkvrij, sojavrij en glutenvrij. Ga je liever voor een andere smaak? Dat kan natuurlijk. Probeer bijvoorbeeld Hazelnut Matcha. Geniet van de unieke smaak matcha, crunchy hazelnoten en rauwe melk chocolade. Mmm….! Maak snel kennis met het hele assortiment. Van Almond / Fig en Coconut Nibs tot aan Cherry Chili De keus is aan jou!

Lovechock chocolade online bestellen bij KoopjeDrogisterij.nl

Heb je een keuze kunnen maken? Stop dan gauw je favoriete Lovechock chocolade in je winkelmandje. Dan maken wij vervolgens je bestelling met zorg klaar en komt het zo snel mogelijk jouw kant op. Bovendien shop je altijd snel en voordelig. Ervaar nu zelf heerlijke, rauwe Lovechock chocolade!