Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Lucovitaal Aambeien spray (40ml)

40ml
Adviesprijs € 6.99 € 3.50
50% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Aambeien spray CE 40 ml

  • Verzacht pijn en verlicht jeuk
  • Behandelt uitwendige aambeien
  • Vermindert irritatie, zwelling, bloeden en jeuk

Uitwendige Aambeien Spray is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van uitwendige aambeien en andere kleinere aandoeningen in het gebied rondom de anus en de endeldarm zoals anale jeuk en kloofjes.

Deze beschermende gelspray vermindert irritatie, zwelling, bloeding, jeuk, pijn en een branderig gevoel. Het voorkomt dat de geïrriteerde huid in aanraking komt met vocht of ontlasting uit de endeldarm, waardoor de aandoening kan verergeren.

Ingredienten : Aqua, Glycerin, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Ethylhexylgylcerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate.

Gebruiksaanwijzing : Zorg dat de spraykop verticaal omhoog staat alvorens je de gelspray gaat aanbrengen. Breng vervolgens de gelspray aan en zorg dat de uitwendige aambei(en) met een dun laagje is bedekt. Doe dit 2 tot 4x per dag, bij voorkeur na de stoelgang.

Waarschuwingen : Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Als u last krijgt van overgevoeligheidsreacties, stop dan met het gebruik van Aambeien Spray. Niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum die op de verpakking staat.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
964890
EAN
8713713092157
Inhoud
40ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95