Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Lucovitaal Opgeblazen gevoel capsules (30ca)

30ca
Adviesprijs € 9.99 € 4.85
51% korting

Productomschrijving

Lucovitaal Opgeblazen gevoel capsules

- Bij buikpijn en gasvorming
- Verlicht een drukkend opgeblazen gevoel

Lucovitaal® Opgeblazen gevoel is een medisch hulpmiddel bedoeld voor de symptomatische behandeling van buikpijn en ongemak, abdominale druk, oprispingen en winderigheid bij volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder. Hoewel gasvorming en een opgeblazen gevoel een veelvoorkomend probleem zijn, kan het gênant, pijnlijk en ongemakkelijk zijn.

Toepassing
Medisch hulpmiddel bedoeld voor de symptomatische behandeling van buikpijn en ongemak, abdominale druk, oprispingen en winderigheid bij volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder.

Bestanddelen
Natuurlijke minerale klei (Bentoniet), Hypromellose (E464), Simethicon 50%, Stearinezuur, Siliciumdioxide, Oleum helianthus (zonnebloem)

Gebruik
Lucovitaal® Opgeblazen gevoel capsules dienen oraal te worden ingenomen. De aanbevolen dosering voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder is 3 maal daags 1 capsule gedurende 2-4 weken. De capsules dienen samen met voedsel of na een maaltijd te worden ingenomen. De capsule moet heel worden doorgeslikt met een groot glas water (200 ml).

Waarschuwing
Neem geen Lucovitaal® Opgeblazen gevoel capsules in als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de ingrediënten. Kauw of bijt niet op de capsules. De capsules mogen niet in de mond oplossen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Lucovitaal® Opgeblazen gevoel capsules mogen niet tegelijkertijd met een ander medicijn worden ingenomen.

Fabrikant
PK Benelux BV
Vluchtoord 17 
5406 XP   Uden

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
964975
EAN
08713713083391
Inhoud
30ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95