Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Lucovitaal WLS multi mineralen (30ca)

30ca
Adviesprijs € 18.99 € 9.49
50% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Consumenteninformatie Lucovitaal WLS Multi (Gastric Bypass)

Lucovitaal heeft een hoog gedoseerd Multivitaminen- en Mineralenpreparaat ontwikkeld speciaal voor na een gastric bypass (WLS staat voor Weight Loss Surgery, oftewel vermageringsoperatie). Na een gastric bypass eet men minder en is de kans op een tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen in de voeding groter. Ook worden voedingsstoffen minder goed door het lichaam opgenomen omdat een deel van de dunne darm wordt omzeild met een gastric bypass.

Lucovitaal WLS Multi Vitamine Mineralen bevat o.a. een hoge dosering Vitamine B11 (Foliumzuur), Vitamine B12, Vitamine D3, IJzer en Zink.

Vitamine B11 (Foliumzuur)
Foliumzuur draagt bij aan een normale celdeling, ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij aan de weerstand tegen stress en kan het gebrek aan energie helpen verminderen.

Vitamine B12
Vitamine B12 ondersteunt het energieniveau, is goed voor geheugen, concentratie en het zenuwstelsel.

Vitamine D3
Vitamine D3 is goed voor het behoud van sterke botten en verhoogt de calciumopname in de botten, draagt bij aan een sterk gebit en is goed voor de werking van de spieren.

IJzer
IJzer ondersteunt de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, speelt een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit en draagt bij tot een doelmatig zuurstoftransport in het lichaam.

Zink
Zink speelt een rol bij de normale opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en DNA, is goed voor huid, haar, nagels en het gezichtsvermogen, draagt bij aan een normale hormoonhuishouding en een gezond zuur-base evenwicht en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Voor dit supplement is een transparante, vegetarische capsulehuls gebruikt. Er wordt geen gebruik gemaakt van onnodige synthetische hulpstoffen waardoor de ingrediënten zichtbaar zijn.

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
848078
EAN
8713713023755
Inhoud
30ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95