Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Lucovitaal Zuurbase druppels (30ml)

30ml
Adviesprijs € 22.99 € 9.09
60% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Zuur Base druppels van Lucovitaal® zijn basische druppels op basis van kaliumhydroxide, natriumhydroxide en zink. Zink draagt bij aan de ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht. Een evenwichtige zuur-base balans van het lichaam is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Deze zuurgraad wordt aangeduid met een pH waarde: deze kan variëren van 0 tot 14, waarbij 0 de sterkste zuurgraad en 14 de hoogste alkalische (basische) reactie vertegenwoordigt. Een pH waarde van 7 is neutraal en weerspiegelt een goede zuur-base balans.
Mineraal zink draagt bij aan een gezond zuur-base evenwicht.
Voeg de druppels altijd toe aan water, niet onverdund gebruiken (nooit direct in de mond druppelen).
De verpakking is inclusief pH test strips. Deze op nuchtere maag op de tong of in de ochtendurine leggen om je zuurgraad te checken!

Ingrediënten
Gedestilleerd water, Kaliumhydroxide, Natriumhydroxide, Zink­chloride (1,5 mg zink per dag­dosering van 15 druppels = 15% Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid)

Gebruik
Voeg 3 druppels toe aan een glas met drinkwater (200ml – 250ml). De pH waarde van het water wordt hierdoor verhoogd, waardoor basisch water ontstaat. Even roeren en daarna opdrinken. Doe dit vijfmaal per dag. Voor het beste resultaat verdeeld over de dag op een zo leeg mogelijke maag (bijvoorbeeld na het opstaan en voor het slapengaan alsmede 20 minuten voor of anderhalf uur na een maaltijd). Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwing
Niet te gebruiken door personen die maagwand beschermers gebruiken. Bij gebruik in combinatie met diuretica eerst je arts raadplegen.
Let op! Voeg de druppels altijd toe aan water. Niet onverdund gebruiken (nooit rechtsreeks in de mond druppelen).

PK Benelux BV
Postbus 748
5400 AS Uden

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
900863
EAN
8713713039114
Inhoud
30ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95