Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Marcel's Green Soap Shower gel Vanilla & Cherry

Adviesprijs € 4.99 € 3.34
33% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Shower gel Vanille & Kersenbloesem

Marcel’s Green Soap shower gel Vanille & Kersenbloesem is gemaakt van ingrediënten die zacht zijn voor je huid én de planeet. Met aloë vera en plantaardige glycerine voor extra hydratatie en zachtheid. Met de ecologische douchegel van Marcel’s Green Soap begin je jouw dag gegarandeerd met een glimlach. Want douchen met een douchegel die goed is voor de natuur én je lichaam, daar word je blij van. Je gaat er zelfs beter van zingen! Klaar voor je volgende douche concert?

Geur : Vanille & Kersenbloesem Kersenbloesem staat symbool voor het begin van de lente, voor vernieuwing. En dat is precies wat deze geur doet: je zó fris laten voelen dat je als nieuw bent! Als kers op de taart hebben we er vanille aan toegevoegd voor het rustgevende gevoel. Zo heb jij het hele jaar door de lente in je bol!

96% Natuurlijk 99% Biologisch afbreekbaar 100% Vegan Zacht en verzorgend Fles van 100% gerecycled plastic Vrij van microplastics Vrij van kleurstoffen, PEG's en EDTA

Ingredienten : AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLENE GLYCOL.

Het verhaal van Marcel's Green Soap begon met een slim idee: Zijn gootsteenkastje stond vol met agressieve, schadelijke spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt. Dat moest anders kunnen: een schoon huis én een schone planeet. Marcel’s Green Soap was geboren.

Maak je douche doucheconcert compleet met Marcel's Green Soap shampoo Vanille & Kersenbloesem.

Overige informatie over dit product

Merk
Marcel's Green Soap
SKU
280775
EAN
8719325558258

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95