Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Supplementen AOV

AOV

Plantaardig

Net zoals de gezondheidsprofessionals die AOV al ruim 35 jaar adviseren, vindt AOV het belangrijk om onze gezondheid in de huidige wereld zo min mogelijk te belasten. Zeg je AOV, dan denk je aan plantaardig. Maar liefst 80% van de voedingssupplementen van AOV heeft namelijk een plantaardige capsule. Hierdoor zijn er zo min mogelijk hulpstoffen nodig. Verder zijn ze vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, echt pure supplementen dus! Waar mogelijk zijn de voedingssupplementen ook nog eens vrij van lactose, fructose, gluten en andere gangbare allergenen. Wil je zeker weten of een supplement geschikt is voor jou? Vaak vind je alles in één oogopslag op het etiket.

Een greep uit het assortiment

Dankzij het uitgebreide aanbod van AOV is er altijd een product dat past bij jouw wensen en behoeften. De vitaminen en mineralen van AOV kunnen jou een passende aanvulling bieden op je dagelijkse voedingspatroon. De AOV 1013 Adrenacomplex bevat onder andere vitamine B6. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit. Bij AOV kan je bovendien terecht voor vloeibare vitaminen. De AOV 409 Vitamine D3 Druppels heeft een neutrale smaak en is gemakkelijk in gebruik dankzij de handige druppelaar. Als je op zoek bent naar een uitgebalanceerde combinatie van vitamines en mineralen ter aanvulling op op de dagelijkse voeding, dan is de AOV 105 One Daily een uitstekend product. Deze multi is in tabletvorm en dient slechts één keer per dag genomen te worden.

AOV online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De producten van AOV zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze AOV producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.