Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Centrum

De Nederlandse producent Centrum werd in 1978 opgericht door Dhr. Leon Ellenbogen en de eerste formule kreeg de naam Compleet van A tot Zink,de voorloper van de Centrum Original. De later ontwikkelde Centrum Energy werd een van de meest verkochte multivitamines ter wereld. Meer lezen…

Kwaliteit

De grondstoffen die voor de Centrum formules worden gebruikt, ondergaan talloze kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. Centrum werkt alleen samen met leveranciers die vooraf zijn gecertificeerd en zorgvuldig zijn beoordeeld. Die leveranciers zijn onderhevig aan regelmatige inspecties en audits. Elke Centrum formule moet deze kwaliteitscontroles doorstaan voordat het bij de winkels wordt geleverd.

Er zijn Centrum formules speciaal voor mannen (ook 50+), speciaal voorvrouwen (ook 50+), en voor50-plussersin het algemeen.

Centrum online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Centrum of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment Centrum producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.