Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Coldrex

Velen van ons kennen het merk Coldrex vooral van de Hot Coldrex drank op basis van paracetamol en vitamine C. Dit warme drankje wordt al tientallen jaren gedronken bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid. Nieuw zijn de Coldrex neussprays en keeltabletten. Meer lezen…

Neussprays

De eerste Coldrex neusspray was op basis van hypertoon zeewater, pepermuntextract, en de etherische oliën van eucalyptus en niaouli. Deze neusspray is zacht voor het neusslijmvlies en langdurig te gebruiken. Vanaf 6 jaar.

De tweede neusspray, 3 in 1, was op basis van hypertoon zeewater en de etherische oliën van ravintsara, tijm, linalool en wilde munt. De spray helpt bij verstopte neus, loopneus en niezen. Vanaf 3 jaar.

De nieuwste neussprays zijn op basis van het zelfzorggeneesmiddel xylometazoline in twee verschillende sterktes, namelijk 0,5 mg en 1 mg per milliliter. Dit is een krachtig middel (het doet het slijmvlies slinken waardoor het ademenen weer vrijer gaat) waarvan de werking wel 8 uur aanhoudt. De neusspray mag 7 dagen achter elkaar worden gebruikt. Vanaf 10 jaar.

Keeltabletten

De Keelpijn Zuigtabletten bevatten de pijnstillende stof lidocaïne in combinatie met het bacteriedodende amylmetacresol. Vanwege de krachtige werking mogen de tabletten niet langer dan 5 dagen achter elkaar worden gebruikt en is de minimumleeftijd 12 jaar.

Coldrex online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Coldrex of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment Coldrex producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.