Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Epitact

Onze voeten worden te vaak verwaarloosd, al dragen zij toch ons volledig lichaamsgewicht. Het is daarom belangrijk om de voeten te verwennen en de gezondheid ervan in de gaten te houden. Epitact is de specialist in voetverzorging en biedt een uitgebreid assortiment aan voor de voeten en de handen. De innovatieve technologieën zijn ontwikkeld om de verzorging en het comfort van de handen en voeten te garanderen. De oplossingen en verbanden werken aanvullend om de pijn in de voeten, blaren, eelt, likdoorns, "een knobbel" - blauwe nagels en artrose van de duim te voorkomen, te verlichten en te behandelen. Meer lezen…

Epitheliumflex

Last van een pijnlijke duimen? De Epitact orthese's, te verkrijgen voor zowel de linker- als de rechterduim, verlicht de gewrichtspijn aan de duim. Zo kun je overdag de hand ongehinderd gebruiken.

Epithelium

Likdoorns, eksterogen, hamer- of klauwtenen bijna iedereen heeft ze wel eens en ze kunnen allemaal zeer pijnlijk zijn. Ondersteun de voeten en tenen op de juiste manier met Epithelium van Epitact, om zo pijn in de schoenen te vermijden. Zo kun je de soepelheid van de voet en tenen blijven behouden.

Epithelium Active

Pleisters tegen blaren, eeltknobbels en valgus zorgen ervoor dat je minder beweegbaar bent. Vermijdt met de bescherming van Epitact Epithelium Active huidirritaties, roodheid en brandwonden. De bescherming is aangenaam waardoor het gemakkelijk in de schoen wordt gedragen.

Epithelium 26

De slijtage aan de voetzool resulteert in eelt en dat kan flink in de weg zitten Geef de voeten extra bescherming met een kussentje, teenkap of voetzooltje. De extra ondersteuning kan pijn en oververhitting van de voet tegen gaan. Verdeel de druk en compenseer met de Epitact Epithelium 26.

Epitact online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Epitact online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Epitact aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.