Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk


Excilor

Excilor: een expert tegen kalknagels!

Kalknagels (ook wel 'schimmelnagels' genoemd) zijn teen- of vingernagels die met schimmels geïnfecteerd zijn. Behandeling van kalknagels is wenselijk omdat de infecties besmettelijk zijn. Daarnaast zien kalknagels er meestal erg onhygiënisch uit. De infectie die tot een kalknagel leidt begint meestal aan de nagelranden, die daardoor witgeel, bruin of groen verkleuren. De schimmel kruipt vervolgens onder of in de nagel en veroorzaakt een brokkelige verdikking. Soms kan de nagel gedeeltelijk of volledig loslaten, wat pijn kan veroorzaken. In bepaalde gevallen kan het zelfs zo ver komen dat men de volledige nagel verliest. Gelukkig heeft Excilor heel veel producten tegen kalknagels. Zo kun je je kalknagels bestrijden met een kalknagel solution, waarmee je met een kwastje over je nagel heen gaat. Dit kost je één minuut van je tijd en je ziet het resultaat al na twee weken. Meer preciziewerk nodig? Dan kunnen we de Excilor Kalknagel pen aanraden. Met de pen kun je heel precies je kalknagel aanstippen.

Wat? Een wrat!

Gewone wratten en voetwratten ontstaan op de huid als kleine, ruwe 'bloemkool-achtige' uitstulpingen. Gewone wratten komen meestal voor op handen, vingers en tenen. Voetwratten groeien voornamelijk op de zolen en hielen van voeten en zijn vaker vlakker, harder en kunnen kwetsbaar/pijnlijk zijn bij het wandelen of staan. Excilor schiet te hulp met de Excilor Wrat 2-in-1 pen. Deze gel bevriest als het ware je wrat, waar naar hij minder wordt. De behandelduur is ook maar vijf dagen. Eitje, toch!?

Steelwratjes

Een steelwratje is een kleine uitstulping van opperhuid- en huidweefsel, met een diameter van 1 tot 5 mm en 2 tot 10 mm hoog, meestal vleeskleurig. De meest voorkomende plekken voor steelwratjes zijn de nek, arm, oksels, lies, oogleden, onder de borsten of andere huidplooien. Een steelwratje is dus aanzienlijk kleiner dan een normale wrat. Ook hier heeft Excilor de oplossing voor jou, namelijk Excilor steelwratjes. Deze gel verwijdert je steelwratje doeltreffend in maar liefst zes dagen. Én is natuurlijk geheel pijnloos!

Excilor Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Excilor zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Excilor producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!