Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Eye Fresh

Alles voor je lenzen en onderhoud hiervan vind je bij Eye Fresh. Verschillende soorten lenzen in verschillende sterktes, verkrijgbaar in daglenzen en maandlenzen. Om je lenzen te onderhouden gebruik je lenzenvloeistof die geschikt zijn voor harde of zachte lenzen. Bekijk snel het assortiment om te kijken wat voor jou de beste keuze is.

Eye Fresh

Draag jij lenzen of ben je opzoek naar onderhoud voor je lenzen? Dan kun je terecht bij het merk Eye Fresh. Dit merk is specialist op het gebied van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. De producten van Eye Fresh zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment van Eye Fresh zorgt ervoor dat jij optimale draagcomfort ervaart. Voorkom dat je droge ogen krijgt door de juiste producten te gebruiken. Droge ogen ontstaan door te weinig traanvocht, Eye Fresh heeft de juiste producten om dit te voorkomen.

Optimaal zicht door contactlenzen

Maandlenzen zijn zachte lenzen en zijn gemaakt van het beste materiaal. De lenzen zijn altijd van het nieuwste materiaal gemaakt, omdat hier voortdurend naar gekeken wordt. Alle lenzen hebben het CE-keurmerk en voldoen aan wettelijke eisen. In ons assortiment vind je verschillende sterktes en heb je daglenzen en maandlenzen. Heb je ondersteuning bij de conditie van je ogen nodig? Kijk dan eens bij oogdruppels die kalmerend werken. Het assortiment van Eye Fresh bestaat uit: zachte maandlenzen, daglenzen, lenzenvloeistoffen voor harde of zachte contactlenzen, lenshouder en oogdruppels.

Lenzenvloeistof om je lenzen te onderhouden

Lenzen moeten na elk gebruik schoongemaakt worden en verzorgd worden. Dit is belangrijk om infecties of andere problemen te voorkomen. De lenzenvloeistoffen van Eye Fresh zijn geschikt voor dagelijks schoonmaken, desinfecteren, bewaren en inzetten van de lenzen. De lenzenvloeistoffen zijn geschikt voor harde en zachte lenzen. De vloeistof is zacht voor de ogen doordat het een neutrale pH waarde heeft. De lenzenvloeistoffen zijn ook verkrijgbaar in kleine verpakkingen, handig om mee te nemen!

Eye Fresh online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Ga voor het beste draagcomfort voor je ogen en bestel de producten van Eye Fresh. Bestel het nu bij KoopjesDrogisterij, heb je een bestelling voor meer dan 75 euro? Dan zijn ze verzendkosten gratis! Vandaag besteld is binnen drie werkdagen in huis!