Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Fa

Ontdek de fascinerende wereld van Fa! Innovatieve lichaamsverzorging verwent de zintuigen en geeft je huid een onweerstaanbaar gevoel. Fa is één van de bekendste merken in de body care-wereld en een leider op de Europese markt. Fa ken je waarschijnlijk van de deodorant en bad- en doucheproducten. Maar wist je dat ze zoveel verschillende soorten hadden?Meer lezen…

Fa deodorant

De deodoranten van Fa hebben de meest heerlijke geuren en een vertrouwde bescherming. Ze zijn er in een sprayenroller. Bekijk welk type deodorant het beste aansluit op jouw wensen. Speciaal voor de vrouw zijn er veel fruitige en bloemige soorten, zoals de Spray pink passion en Spray mystic moments. Voor het mannelijk geslacht heb je de Spray perfect wave of de Spray extreme cool. Veel van de deodoranten zijn ook verkrijgbaar in een mini-versie, handig voor onderweg!

Fa Bad & Douche

Na een werkdag is er niks lekkerder dan een ontspannende douche. Of begin je de dag liever opgefrist? Hoe dan ook, met Fa gaat dit zeker lukken. Het assortiment aan bad- en doucheproducten is reuze, waardoor er altijd een geschikte voor jou tussen zit. Vervang die ontspannende douche eens voor een heerlijke badsessie met de Fa Bad luxurious moments. Of verzorg je huid met één van de oil showergels, zoals die met cacaoboter en kokos.

Fa Sport

Voor de echte sportliefhebber heeft Fa ook heerlijke, verfrissende producten, zoals de Deodorant spray sport en Deoroller sport men. Wil je meer protectie? Probeer dan de Men deodorant spray sport double power boost. Ook voor verfrissing na het sporten, zit je met Fa helemaal goed. Na een douche met de Douche sport men voel jij je weer helemaal herboren.

Fa online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bijKoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen vanFa. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten vanFaof van andere producten, is onzeklantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.