Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Fytostar voor al uw supplementen!

Het Belgische Fytostar is al jaren dé expert in de ontwikkeling van hoogwaardige fyto-& nutricomplexen in de vorm van voedingssupplementen, kruidentheeën en verzorgingsproducten. Bij het creëren van zijn producten legt Fytostar de focus op de groene wetenschap: Ze proberen wetenschap en natuur samen te brengen.

Vandaag de dag is Fytostar de uitblinkende ster op het gebied van een ruim assortiment van hoge kwaliteit voor de hele familie.

Fytostar producten

Fytostar heeft verschillende soorten producten van hoge kwaliteit voor jou. Enkele van deze producten zijn:

Fytostar Mervofin

Fytostar Mervofin bevat plantaardige bestanddelen zoals Sint-Janskruid, valeriaan en passiebloem.

Sinds 2007 is Sint-Janskruid door het CBG geregistreerd als medicament tegen milde of matige depressie. Van Sint-Janskruid wordt gedacht dat het bijdraagt aan een positief humeur en de psychologische gezondheid ondersteunt.

Fytostar Acerola Vitamine C

Fytostar Acerola Vitamine C is een supplement bestaande uit tabletten. De tabletten zijn hoog in vitamine C geconcentreerd. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van weerstand.

Fytostar Magnesium Chew

Fytostar Magnesium Chew zijn kauwtabletten met magnesium en een lekkere sinaasappelsmaak. Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren.

Fytostar producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Fytostar bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij verkopen namelijk 82 artikelen van Fytostar. Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Fytostar of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.