Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Harmonie

De huidverzorgingsproducten van Harmonie worden al sinds 1990 geproduceerd en ontwikkelt, op basis van traditionele, authentieke en originele natuurrecepten. Harmonie staat voor gecertificeerde natuurcosmetica. Opgedane kennis en ervaring in combinatie met een uitzonderlijke passie voor mens, natuur en duurzaamheid zijn de basis voor hoogwaardige natuurzuivere Harmonie producten. Meer lezen…

Harmonie natuurcosmetica

Het is bijna niet te geloven, maar Harmonie natuurcosmetica is letterlijk begonnen vanuit de keuken met een pollepel en een pan, omdat er toen een grote ontevredenheid was over de cosmeticaproducten die op dat moment beschikbaar waren. Er werden mooie werkzame kruiden geplukt vanuit de tuin namelijk: zuivere biologische plantenoliën en natuurlijk geurende etherische oliën.

Harmonie natuurcosmetica producten zijn gecertificeerd door BDIH, ICADA en Eco-Control. Deze keurmerken garanderen gezonde en 100% natuurlijke ingrediënten, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel. Synthetische geur-, kleur- en conserveerstoffen, genetische gemodificeerde organismen (GGO's) en bestanddelen die afkomstig zijn van de petrochemie (zoals bijvoorbeeld paraffine en siliconen) zijn niet toegestaan. Ook mogen producten met deze keurmerken niet op dieren getest worden.

Harmonie Calendula Kruidenbalsum

Harmonie Calendula Kruidenbalsem is het eerste product van Harmonie natuurcosmetica. Het is een fijne balsem met onder andere biologische Goudbloem, Aloë vera en Sheabutter. Deze balsem is ontwikkeld voor ruwe en (zeer) droge huid en handen. Het product is ontwikkeld tot een must-have, jong & oud kunnen niet meer zonder. Sinds kort heet het product Calendula Hand & Body Balsem. Slechts één van de vele bijzondere en natuurlijke huidverzorgingsproducten van Harmonie.

Harmonie heeft bewust gekozen voor verpakkingen die niet doorzichtig zijn, zodat zuurstof en bacteriën zo min mogelijk invloed kunnen uitoefenen op de kwaliteit van de producten. De Harmonie oliën zijn verpakt in bruine glazen flacons om de kwaliteit van deze prachtige biologische oliën te garanderen.

Harmonie online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Harmonie online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Harmonie aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.